Berenli Saatler :)

valla ben her daim aktifim sadece geceleri deil.....

hmmmm yokkk muzluuu istememmm cikolatalii olsunnnn

sende çok şey istiyon dayak geliyo bak şimdi
anladım tatlım bidahaki sefere artık

inş. cnm bu alıştırma şimdi devamı gelecek

yok bitanem yrın evde uyurmu hic.
film seyr ediyor bende yanındayım syam ekizleri gibi bitişik ondan gec yazıyorum

ohh ne güzel işte

vuslatcım sana özel mesaj atıcam unutmadın seni bebeğim ama 10 dk nın dolmasını bekliyorum

ahh bi olamadık pro

evrenim ofeliyaa sağolunn inşallahh geçer içimdeki sıkntımm yaa..sıkntıdann bugün bide bayıldımm cafede hemdee halaa kendime gelemedimm kafam ağrıyoo burayıda takip edemyrm kaçryrm hep yazılanları

tatlım benim belki nazarlanmışsındır oku kendini ferahlarsın canım

tamam bitanem

canım sen okumadınmı benim yazdıklarımı çekiliş topiğinin 1. sayfasındaki yazdıklarımı okursan çok sevinirim
tamam canım kızma hemen:2:

tatlım benim belki nazarlanmışsındır oku kendini ferahlarsın canım

ablacımm okuyorum ama bakalım hayırlısı yüzüm gözüm bembeyazz halim hiç yokk içimde sıkılıyoo rahatlayamıyrumm bitürlü arkadaşlarm hep dışarlardaa gezdiriyo falan amaa içten gelen bişey anlatamyrumki hiç

bende lazere gidiyorum canım benim daha 2. seansım oldu çok memnunum ben daha 2 seanstan bile farketti yane
cok rahatlıyo insn
evet tatlım dogru soyluyorsun
ya yanından gitsinde bizde rahat konuşalım ya
gidermi hic.gozlerını boyle acmış beni izliyor
evrenim ofeliyaa sağolunn inşallahh geçer içimdeki sıkntımm yaa..sıkntıdann bugün bide bayıldımm cafede hemdee halaa kendime gelemedimm kafam ağrıyoo burayıda takip edemyrm kaçryrm hep yazılanları
xanım her neyse sıkıntın gecer inşallah

bende lazere gidiyorum canım benim daha 2. seansım oldu çok memnunum ben daha 2 seanstan bile farketti yane
canimm yaaa ayiptir soylemesii nerelerii aliyon walla bende yakinda yine baslamayi dusunuyorum ama komplemi alsam diye dusunuyorumm
canimm benimm kendine niye eziyet ediyorsun... sikma okadar olursa olur olmazsa olmaz sinavlar yuzunden kendini kaybedecen su sinavlar bitsin kendine guzelce bi tatil yap git aylenin yanina havan degisir canim

Lazerin faydası oldu mu canım:26::26:

evet yha hiç sorma antel dantel şeyler çıkarıyo cık cık cık.

canım sıcak çikolata

sende çok şey istiyon dayak geliyo bak şimdi :

tamam cicim soyledimm ne istedigimiiii:18::18::18:

nutella ye bitanemmmm enerji verir :106:
çikolata mutluluk hormonu salgılıyor ya

tatlım ben kol ve koltuk altına yaptırıyorum daha diğer yerlere cesaret edemedim

kızzzllaaarrr

kalıp sizinle sohbet etmek isterdim ammaa kırk yılda bir bebem çok şükür erken uyudu ben kaçaaarrr aşkitomaa

öpüldünüüüzzz

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffff kız napıyoonnn döktün herşeyi ortaya
aksilik evde çikolatada yokkk

akşam berenim aradı çok sağolsun.Bir sürü çikolata bisküvi kırıntı aldım bu gece buradayız diye.Şükürler olsun bu gece evimdeyim sabaha kadar buradayım

yok canım kızmadım ki

tatlım ben kol ve koltuk altına yaptırıyorum daha diğer yerlere cesaret edemedim
canim bende koltuk altini yapiyodum ama birakmistim... walla bende ilk once koltuk altini ve kol yapmayi dusunuyorum ama kol icin bosuna yapma diyo lazer yapan kadin:26::26: sende etkisi varmiii
kızzzllaaarrr

kalıp sizinle sohbet etmek isterdim ammaa kırk yılda bir bebem çok şükür erken uyudu ben kaçaaarrr aşkitomaa

öpüldünüüüzzz

canimm ne zaman geldinn ne zaman gidiyonn:26::26:

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…