ah kuzum valaha sanırım bende arıza vericem yakındaama ben burayı burdakileri o kadar çok seviyorumki burada enerjim tavan yapıyo tatlım 2008 den beri aktifliğin değil berenli saatler topiğinde ne zamandır aktifsin kaç mesajın var o önemli
geceleri aktifsindir sende bişiler görüyorum zaten
hmmmm yokkk muzluuu istememmm cikolatalii olsunnnn
anladım tatlım bidahaki sefere artık
yok bitanem yrın evde uyurmu hic.
film seyr ediyor bende yanındayım syam ekizleri gibi bitişik ondan gec yazıyorum
vuslatcım sana özel mesaj atıcam unutmadın seni bebeğim ama 10 dk nın dolmasını bekliyorum
evrenim ofeliyaa sağolunn inşallahh geçer içimdeki sıkntımm yaa..sıkntıdann bugün bide bayıldımm cafede hemdee halaa kendime gelemedimm kafam ağrıyoo burayıda takip edemyrm kaçryrm hep yazılanları
tamam tatlım yazıyorum lütfen bilgilerini göndermeyi unutma
ne bilgisi göndercemkii nereye göndercemm
Lazerin faydası oldu mu canım:26::26:
evet yha hiç sorma antel dantel şeyler çıkarıyo cık cık cık.
canım sıcak çikolata
vuslatcım sana özel mesaj atıcam unutmadın seni bebeğim ama 10 dk nın dolmasını bekliyorum
valla ben her daim aktifim sadece geceleri deil.....
tamam canım kızma hemen:2:canım sen okumadınmı benim yazdıklarımı çekiliş topiğinin 1. sayfasındaki yazdıklarımı okursan çok sevinirim
tatlım benim belki nazarlanmışsındır oku kendini ferahlarsın canım
cok rahatlıyo insnbende lazere gidiyorum canım benim daha 2. seansım oldu çok memnunum ben daha 2 seanstan bile farketti yane
evet tatlım dogru soyluyorsuntweestimm canim benimm sikma kendiniiii moralini bozma.. bol bol dua et ins icindeki sikindiii giderr
hmmmm yokkk muzluuu istememmm cikolatalii olsunnnn
ayy ne guzel yaaaa walla lazer agdadan daha az acitigi kesinn... bu yaz ilk defa agda yaptirdim yaptirana kadar oldumm oldummmm
bende ins yakinda baslicam tekrar... para gidiyo ama sonunda bitecek yaaa ugrasmican yaa degerr bunaa
gidermi hic.gozlerını boyle acmışya yanından gitsinde bizde rahat konuşalım ya
xanım her neyse sıkıntın gecer inşallahevrenim ofeliyaa sağolunn inşallahh geçer içimdeki sıkntımm yaa..sıkntıdann bugün bide bayıldımm cafede hemdee halaa kendime gelemedimm kafam ağrıyoo burayıda takip edemyrm kaçryrm hep yazılanları
canimm yaaa ayiptir soylemesii nerelerii aliyonbende lazere gidiyorum canım benim daha 2. seansım oldu çok memnunum ben daha 2 seanstan bile farketti yane
canimm benimm kendine niye eziyet ediyorsun... sikma okadar olursa olur olmazsa olmaz sinavlar yuzunden kendini kaybedecenevrenim ofeliyaa sağolunn inşallahh geçer içimdeki sıkntımm yaa..sıkntıdann bugün bide bayıldımm cafede hemdee halaa kendime gelemedimm kafam ağrıyoo burayıda takip edemyrm kaçryrm hep yazılanları
Lazerin faydası oldu mu canım:26::26:
evet yha hiç sorma antel dantel şeyler çıkarıyo cık cık cık.
canım sıcak çikolata
sende çok şey istiyon dayak geliyo bak şimdi:
tamam canım kızma hemen:2:
ablacımm okuyorum ama bakalım hayırlısı yüzüm gözüm bembeyazz halim hiç yokk içimde sıkılıyoo rahatlayamıyrumm bitürlü arkadaşlarm hep dışarlardaa gezdiriyo falan amaa içten gelen bişey anlatamyrumki hiç
nutella ye bitanemmmm enerji verir :106:
çikolata mutluluk hormonu salgılıyor ya
canimm yaaa ayiptir soylemesii nerelerii aliyonwalla bende yakinda yine baslamayi dusunuyorum ama komplemi alsam diye dusunuyorumm
canimm benimm kendine niye eziyet ediyorsun... sikma okadar olursa olur olmazsa olmaz sinavlar yuzunden kendini kaybedecensu sinavlar bitsin kendine guzelce bi tatil yap git aylenin yanina havan degisir canim
canim walla ben iki seans tek gitmistim ve inanilmaz faydasini gordum... koltuk alti yapiyodum ve inan bana cokk gec cikiyodu ama maddi yuzunden biraktim.. suan bi seneyi gecti gitmeyelii ama sanki yeni yeni normal cikiyoo...
benim gibi agda yapamiyorsan lazeri kesin dusunmelisinn
tamam tamammm ben sicak cikolata alayimm birde su nefissss pastaniii alayimm hatta mumkunse hepsiniiii
bakalimm beren hanim baska neler bulacakk
tamam cicim soyledimm ne istedigimiiii:18::18::18:
nutella ye bitanemmmm enerji verir :106:
çikolata mutluluk hormonu salgılıyor ya
tweestimm
tabii yaaaa tatlimmm cabukkkk nutellayaaaaaaa saldirrrrrrrrrrr....
sen bunu yemedigin icin butun bunlarrrrr
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffff kız napıyoonnn döktün herşeyi ortaya
aksilik evde çikolatada yokkk
cok rahatlıyo insn
evet tatlım dogru soyluyorsun
gidermi hic.gozlerını boyle acmışbeni izliyor
xanım her neyse sıkıntın gecer inşallah
tamam canım kızma hemen:2:
ablacımm okuyorum ama bakalım hayırlısı yüzüm gözüm bembeyazz halim hiç yokk içimde sıkılıyoo rahatlayamıyrumm bitürlü arkadaşlarm hep dışarlardaa gezdiriyo falan amaa içten gelen bişey anlatamyrumki hiç
canim bende koltuk altini yapiyodum ama birakmistim... walla bende ilk once koltuk altini ve kol yapmayi dusunuyorum ama kol icin bosuna yapma diyo lazer yapan kadin:26::26: sende etkisi varmiiitatlım ben kol ve koltuk altına yaptırıyorum daha diğer yerlere cesaret edemedim
kızzzllaaarrr
kalıp sizinle sohbet etmek isterdim ammaa kırk yılda bir bebem çok şükür erken uyudu ben kaçaaarrr aşkitomaa
öpüldünüüüzzz
kızzzllaaarrr
kalıp sizinle sohbet etmek isterdim ammaa kırk yılda bir bebem çok şükür erken uyudu ben kaçaaarrr aşkitomaa
öpüldünüüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?