Berenli Saatler :)

yaaa benimde kollumda fazla yok kadinda hic bosuna yapma dedi ama bakalimm walla suan heryeri yapmak istiyorumm ohhh tuysuz olayimmm:1::1:

yaaa genital bolgeye yazin dugunum olucak diye agda yaptirdimmm:53::53::53::53: bitmistim resmenn bi daha agda oraya yapmakmii tobeeeeee:20::20::20: ama sadece lazer dusunuyorum.. lazer en azindan agda gibi cekmiyo tenimiii:1::1:

Benim ağdayada alerjim var.Epilasyon makinesinede.Tüy dökücü kremede mallesef:5::5:.
olur tabii tatlım meyvadanda enerjini vitaminini alırsın:34: yüzüm de soldu diyosun can gelir azcık yüzüne canım:49:

bende nevale yokkk:26: bende kendime bi yedigün alim bariii:21:

gel canım sende bize kıtlık çıksa 2ay idare eder o kadar diyorum yani:1::1:

hehe illahiii elifim yaaaa:1::1::1: yok lazer hemen hemen herkese etkilidir... canim ne guzel fiyatlarida uygunn bence dusunmelisin... walla bende ucuz bi lazerci buldum kadinin fiyatlari gercekten cok uygun ilk firsatta gitmeyi dusunuyorum tekrar..

Bide evimize çok yakın.Yha genital bölge yumurtalıklara zarar veriyormuş.İşe girsem hiç düşünmeden başlayacam ama kendi param olmayınca utanıyorum ailemden para istemeye.Hep alıştım kendi paramı harcamaya stajdan falan kazandığım paraları şimdi çok zor geliyo bana:25::25:

hayırlı olsun bitanem.
inşallah cok mutlu olursun
bu arada face yeni resler koysak
aminn cümlemize bebeğim ya nişanıma senide bekliyorum lütfen:49:
yeni resimler koymak isteyen bana mesaj atıyo resimlerini ben onların albümüne yerleştiriyorum canım:49:

aminn cümlemize bebeğim ya nişanıma senide bekliyorum lütfen:49:
yeni resimler koymak isteyen bana mesaj atıyo resimlerini ben onların albümüne yerleştiriyorum canım:49:

gercekten mi ayy bitanem seve seve gelirim
bende yeni resimler eklemek istiyorum

Benim ağdayada alerjim var.Epilasyon makinesinede.Tüy dökücü kremede mallesef:5::5:.

Bide evimize çok yakın.Yha genital bölge yumurtalıklara zarar veriyormuş.İşe girsem hiç düşünmeden başlayacam ama kendi param olmayınca utanıyorum ailemden para istemeye.Hep alıştım kendi paramı harcamaya stajdan falan kazandığım paraları şimdi çok zor geliyo bana:25::25:

canim ozaman sen kesin basla lazere...

yaa walla bende senin gibiyim aylemden yada baskasindan para isteyemiyorumm... 6 aydir issizim elimdeki parayi hep idareli kullanmaya calistim... eskiden babam hep verirdi harclik ama daha sonra 18 olunca okul maas verdi bide okuldan sonra part time calisiyordum ve maasim hep vardiiiii.... ahhh o gunlerii ozledimmm:1::1::1:

ama cok sukur yakinda okula baslicam yaaa cok mutluyum walla elimdeki para artik suyunu cektiii:27::27:
canim ins sende is falan bulursun yada bi yerden maas alirsin da ihtiyaclarini karsilarsin....

ooooooooooohhhhhhhhhhhh ağzımı sulandırdın kızzzz :52::52:
şimdi kaldırtcan bana kocayı bu saatte dışarı göndericem adamı:1::1::1:

ayy ben birşey sorabilir miyim çok merak ediyorumda:26::26:.Şimdi canın birşey çekti çok fazla sonra yemedin ne oluyo bebeğe etkisi oluyo mu ki:26::26:.Saçma mı oldu ki soru:37::37:

Back
X