canimm birak berenii reyhaniiiii onlarii sakin koymaaaa
ama hanzade kulaga cok hos geliyo.... asil bir isim gibi... anlamii ne canim biliyormusunn....
ayy cokk begendimm.... benimdeee kizim olsunnnnnnn![]()
beren koyma haaaa vay düşman dost

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hanzade kulaga cok hos geliyo.... asil bir isim gibi... anlamii ne canim biliyormusunn....
ne bileyim şaka yapıyorsan zannettim.kız ne şakası ben çok ciddiyim ya neden öyle dedin![]()
Allahım sen dersin Beren koy Kankam der Reyhan koyy kocam der Hanzade koy
ne yapacağım ben sizleee![]()
ay hemen at canım da görelim yaaaaaaaaaaaaaa![]()
beren koyma haaaa vay düşman dost![]()
Zelal koy ZelalHatta kim daha büyük altın sözü verirse onun adını koy
Bizim şansımız sıfırlanıyo malesef:44:
Nerden atcam tatlımbu arada resmi sanaa:26:
tekrar geldim kociş uyudu cok şukur
ne bileyim şaka yapıyorsan zannettim.
canım topiğine yazacaktım buraya yazayım.Erva ismide çok güzel anlamı Çok güzel genç.
berenimm tatlimmmmmmm sekerimmmm ballimmmmmm
saka yaptimm yawww sakadan dami anlamiyonn
![]()
bebeem eşim meraklı öyle osmanlı isimlerine falan ağır isimlere ama bebeğe çok ağır gelir diye istemiyorum
veyahut kıramayıp iki isim koyucam biri hanzade olacak
Anlamına şimdi baktım Hükümdar Çocuğu demekmiş
bebeem eşim meraklı öyle osmanlı isimlerine falan ağır isimlere ama bebeğe çok ağır gelir diye istemiyorum
canım topiğine yazacaktım buraya yazayım.Erva ismide çok güzel anlamı Çok güzel genç.
taatlım allah analı babalı buyutsun en iyisi sen benim ismimi koy cok guzel cok faarklı şaka şaka
ayyyy erva kuzenim oglusuna koyduuu guzel degisik bi isim ama soyleyince bazen evra oluyooo![]()
Zelal koy ZelalHatta kim daha büyük altın sözü verirse onun adını koy
Bizim şansımız sıfırlanıyo malesef:44:
:
evet bak aklımda ama eşim öyle isimlerle dalga geçiyo neymiş çok alengirliymiş isim konusunda anlaşamıoz yaniii anlayacağıncanım topiğine yazacaktım buraya yazayım.Erva ismide çok güzel anlamı Çok güzel genç.
erkeğe mi koymuş ben kız ismi diye biliodum ama unisex demek ki :44:ayyyy erva kuzenim oglusuna koyduuu guzel degisik bi isim ama soyleyince bazen evra oluyooo![]()
sen hala isimmi arıyosun![]()