Berenli Saatler :)

Allahım sen dersin Beren koy Kankam der Reyhan koyy kocam der Hanzade koy
ne yapacağım ben sizleee :52::52::52::52:

Zelal koy Zelal:52: Hatta kim daha büyük altın sözü verirse onun adını koy:52: Bizim şansımız sıfırlanıyo malesef:44:
ay hemen at canım da görelim yaaaaaaaaaaaaaa:52:

Nerden atcam tatlımbu arada resmi sanaa:26:

canım topiğine yazacaktım buraya yazayım.Erva ismide çok güzel anlamı Çok güzel genç.

canimm birak berenii reyhaniiiii onlarii sakin koymaaaa:27::27::27:

ama hanzade kulaga cok hos geliyo.... asil bir isim gibi... anlamii ne canim biliyormusunn....

ayy cokk begendimm.... benimdeee kizim olsunnnnnnn:49::49::49:

bebeem eşim meraklı öyle osmanlı isimlerine falan ağır isimlere ama bebeğe çok ağır gelir diye istemiyorum
veyahut kıramayıp iki isim koyucam biri hanzade olacak

Anlamına şimdi baktım Hükümdar Çocuğu demekmiş

tekrar geldim kociş uyudu cok şukur

ne bileyim şaka yapıyorsan zannettim.

oh kocan uyusun biz sohbet edelim yok tatlım şaka filan değil benimkinin ailesi çok kalabalık aşiretler maşallah:1: yani o kalabalıkta bana yardım etmen beni çokmutlu eder:49:

bebeem eşim meraklı öyle osmanlı isimlerine falan ağır isimlere ama bebeğe çok ağır gelir diye istemiyorum

sen hala isimmi arıyosun:47::47:

Ayy babamda öyle.İki abim ki osmanlı ismi benimkini de nagihan istemiş.Annem yeter artık deyip elif koymuş.:9::9:

taatlım allah analı babalı buyutsun en iyisi sen benim ismimi koy cok guzel cok faarklı şaka şaka

haklisin canim hanzade agir bi isim.. ama ikinci ismi olarak koyabilirsin hos olur:34::34: anlamida guzel canim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim.. :nazar::nazar:

pohhpohh cum söylemeden geçemicem hamilelik resimlerine baktımda acayip yakışmış sana ya maşallah:49:

ayyyy erva kuzenim oglusuna koyduuu guzel degisik bi isim ama soyleyince bazen evra oluyooo:1::1:

ananemde elma diyo:52::52::52:.
Benim bigün kızım olursa Zeynep ismi kesin olucam çok seviyorum o ismi.Zeynep İpek yada Zeynep Nil düşünüyorum benim gibi iki isimli olsun:1::1:

Zelal koy Zelal:52: Hatta kim daha büyük altın sözü verirse onun adını koy:52: Bizim şansımız sıfırlanıyo malesef:44:
:
:60::60: bak o da iyimiş ama kayınvalidemin adı eltimin kızında ben kaçırdım yaniiiiii bakalım bizimkilere derim bende :60::60:
canım topiğine yazacaktım buraya yazayım.Erva ismide çok güzel anlamı Çok güzel genç.
evet bak aklımda ama eşim öyle isimlerle dalga geçiyo neymiş çok alengirliymiş isim konusunda anlaşamıoz yaniii anlayacağın :31:
ayyyy erva kuzenim oglusuna koyduuu guzel degisik bi isim ama soyleyince bazen evra oluyooo:1::1:
erkeğe mi koymuş ben kız ismi diye biliodum ama unisex demek ki :44:
sen hala isimmi arıyosun:47::47:

:27::27::27::27::27:

Back
X