tabikide yaaa bana yardımda edermisin o gün çok heycanlı olurum kesin makyajım akar bişi olur sen farkedersin hemen![]()
canım şaka mı yapıyosun?
ama ben gercekten heycanlanmışdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide yaaa bana yardımda edermisin o gün çok heycanlı olurum kesin makyajım akar bişi olur sen farkedersin hemen![]()
canım şaka mı yapıyosun?
ama ben gercekten heycanlanmışdım
ayy ben birşey sorabilir miyim çok merak ediyorumda:26::26:.Şimdi canın birşey çekti çok fazla sonra yemedin ne oluyo bebeğe etkisi oluyo mu ki:26::26:.Saçma mı oldu ki soru![]()
canım bildiğim kadarıyla aşırı derecede bi istekse bu bebek etkileniyo bi şekilde bedenen falan Allah korusun Yarabbimm
saçma değil tabiikide gayet normal bi soru
canim ozaman sen kesin basla lazere...
yaa walla bende senin gibiyim aylemden yada baskasindan para isteyemiyorumm... 6 aydir issizim elimdeki parayi hep idareli kullanmaya calistim... eskiden babam hep verirdi harclik ama daha sonra 18 olunca okul maas verdi bide okuldan sonra part time calisiyordum ve maasim hep vardiiiii.... ahhh o gunlerii ozledimmm
ama cok sukur yakinda okula baslicam yaaa cok mutluyum walla elimdeki para artik suyunu cektiii
canim ins sende is falan bulursun yada bi yerden maas alirsin da ihtiyaclarini karsilarsin....
olan sevgilinle nişanıma geliceksin![]()
oh ohh maşallahelifimm dikkat et fazlasına
onlar sonra noluyor..kalori olarak dönüyorlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
![]()
özürdilerim vuslatım ya hamile oldugunu unuttum![]()
ayy ben birşey sorabilir miyim çok merak ediyorumda:26::26:.Şimdi canın birşey çekti çok fazla sonra yemedin ne oluyo bebeğe etkisi oluyo mu ki:26::26:.Saçma mı oldu ki soru![]()
bayan hamile konuştutopiğimizde 2 hamile var ne kaaa güzel
![]()
neeeeee unuttunmuuuuuuuuuuuuuu küstüümm
canım hamileyken anne istediği canının çettiği bir şeyi yiyemeyince doğan çocuk aç gözlü olurmuş![]()
sağol canımAllahım sizede evlenip bebiş sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Bu arada topiğim var kızıma isim arıyorum diye oraya önerilerinizi bekliyorum kuzucuklarrrr![]()
sağol canım
ne ismi beren koycaksın ya niye topic açtınki![]()
canım bildiğim kadarıyla aşırı derecede bi istekse bu bebek etkileniyo bi şekilde bedenen falan Allah korusun Yarabbimm
neeeeee unuttunmuuuuuuuuuuuuuu küstüümm
canım hamileyken anne istediği canının çettiği bir şeyi yiyemeyince doğan çocuk aç gözlü olurmuş![]()
Allahım sizede evlenip bebiş sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Bu arada topiğim var kızıma isim arıyorum diye oraya önerilerinizi bekliyorum kuzucuklarrrr![]()
Allahım sen dersin Beren koy Kankam der Reyhan koyy kocam der Hanzade koy
ne yapacağım ben sizleee![]()
melezgüzelim nerdesinnn![]()
Burdayım tatlımmmm kardeşim olcak ergene ödev hazırladım geldimmm
Sabah doğal saçımla resim çektim, feys için onu da atcam tatlım sana![]()
Allahım sen dersin Beren koy Kankam der Reyhan koyy kocam der Hanzade koy
ne yapacağım ben sizleee![]()
küsme vuslatım bak şimdi hatırladım ama![]()
sağol canım
ne ismi beren koycaksın ya niye topic açtınki![]()
canım merak ettim kaç aylık hamilesin yakınmı doğum![]()
Sağol canım gerçekten çok merak ediyodum.yaaa kocama gıcıklığına gece kaldırıp yollayacam o zaman.Çok eğlenceli olur benim açımdan.
amin canım inş. o günleri görürüz.Elif olsun![]()
tamam barıştımmbidaha olmasın ama
kızz varya çok alemsin sen yaaaa![]()