ben aslında kurbanıma bişeyler sorucaktım çakırmadan
sonra vazcaydım anlaşılır diye
çocuk bana koşuyodu ben senin oğlunum anne diyodu adımda duhan diyodu.Anlamı kıyamette çıkacak dumanmış.Anlamı kötü ya:18::18::18:
kızlarrr bitki çayı içen var mıııııııı
şekeriimm kime alacağımızı hepimiz biliyoruzda bize kim alcak onu bilmiyoruzz
berenn hepsini biliyoooooorrrrrr
yaaa bende catlıcam ben kime çıktım
ben iyice paranoyak oldumbana surekli yaklasanlara dikat ediyorumm acaba bumu diyeee
ayyy bana kimse yaklaşmıyorda
ne tuhaf yaaa bugun ruyamda bitki cayi iciyodummkızlarrr bitki çayı içen var mıııııııı
ben aslında kurbanıma bişeyler sorucaktım çakırmadan
sonra vazcaydım anlaşılır diye
Allah Allah degısıkmıss ruyan hayırlara cıksın pekı bu ısmı mı koyacaksınn ??
walla banada herkes normal yaklasiyo yani onceden nasilsa simdide oyle herkes ama iste paranoyak olmusumm canim sen biliyorsan soyleyebilirsin benim katilii
ne tuhaf yaaa bugun ruyamda bitki cayi iciyodumm
yaa banada bazen oluyo oyle,, kurbanimi gorunceee bisiler sormak istiyorum ama anlar kesin yaa benim kurban cin gibi masallah ama inss aldiklarimi begenir yaa
malesef ben kurbanima nazar boncugu alamicammama benim olan bisi vericem... baktikca beni hatirlasin diye
canim bende ruyamdaki oglusumun adini eymen koyayim diye dusunuyodum
ayyy bendee cokk merak ediyorum yaaaa catlicam walla
berenimm yaaa aslinda kurbanini bize soylemen gerek,,, niye dersen sen hepimizin kurbanini biliyorsun haksizlik olmasinn bizee kurbanini soyleeebide bu arada sen katilini biliyorsun:26::26: nasil bi duyguu bunu bilmek
Ben hiç merak etmiyorum nedense çok vakit var ya ondna sanırım
haddi yaaa evrenim sen hangi renkleri seviyodum bakem
demek katillerinizi merak ediyorsunuz heee
söylemem
10 şubat büyük gün
ben iyice paranoyak oldumbana surekli yaklasanlara dikat ediyorumm acaba bumu diyeee
sen biliyorsun tabi tuzun kuru demi
hem ama annecim ya 10 subat a kadar çatlarsak
hmmmm ben butun renkleri severimm gulumm kizz yapmaa bunu banaa simdii sana odaklanacamm bu benim katilim diyeee
amaa cidden merakliyim suan acaba katilimm simdi burdamiiiiii:26::26::26: burdaysa caktirmadann bisiler yazsinnnnn
hmmmm ben butun renkleri severimm gulumm kizz yapmaa bunu banaa simdii sana odaklanacamm bu benim katilim diyeee
amaa cidden merakliyim suan acaba katilimm simdi burdamiiiiii:26::26::26: burdaysa caktirmadann bisiler yazsinnnnn
kara vijdanliiiiiiiiiiiçok güzel bir duygu ya
ama ben sizin annenizim ben bilcem tabi susun bakim
evencim sende neler görmüşsün ya
bu arada katilini biliyormuyum acaba yoksa bilmiyor muyum
ben sizi doğururken çatır çatır çatladım birazda siz çatlayın
Sanmıyorum canım gerçi evlenmeme çok var ama yinede düşünmem anlamı korkuttu beni ağır bi isim:18::18:
kara vijdanliiiiiiiiiiiinsan barii kucuk bi ip ucu verirrrr
anaaaaaeeee canimm kurbanin nasil biriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?