Berenli Saatler :)

ayyy bana kimse yaklaşmıyorda
walla banada herkes normal yaklasiyo yani onceden nasilsa simdide oyle herkes ama iste paranoyak olmusumm canim sen biliyorsan soyleyebilirsin benim katilii
kızlarrr bitki çayı içen var mıııııııı
ne tuhaf yaaa bugun ruyamda bitki cayi iciyodumm
ben aslında kurbanıma bişeyler sorucaktım çakırmadan
sonra vazcaydım anlaşılır diye

yaa banada bazen oluyo oyle,, kurbanimi gorunceee bisiler sormak istiyorum ama anlar kesin yaa benim kurban cin gibi masallah ama inss aldiklarimi begenir yaa

evencim sende neler görmüşsün ya

bu arada katilini biliyormuyum acaba yoksa bilmiyor muyum

çok güzel bir duygu ya
ama ben sizin annenizim ben bilcem tabi susun bakim

Ben hiç merak etmiyorum nedense çok vakit var ya ondna sanırım

haddi yaaa evrenim sen hangi renkleri seviyodum bakem

hmmmm ben butun renkleri severimm gulumm kizz yapmaa bunu banaa simdii sana odaklanacamm bu benim katilim diyeee

amaa cidden merakliyim suan acaba katilimm simdi burdamiiiiii:26::26::26: burdaysa caktirmadann bisiler yazsinnnnn

hmmmm ben butun renkleri severimm gulumm kizz yapmaa bunu banaa simdii sana odaklanacamm bu benim katilim diyeee

amaa cidden merakliyim suan acaba katilimm simdi burdamiiiiii:26::26::26: burdaysa caktirmadann bisiler yazsinnnnn

Sana selektör yapıyorum

katilin benim

dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…