Berenli Saatler :)

canım aslında sezeryan 750 normal 400 tl ama ben doğumdan iki gün önce hastanede yattımm ondan dolayı yatk parası alındı o kadar tuttu normali yazdıgım gibi

hmm iyiymiş yaa bakalım kısmet hele bi bebişim olsunda 1 haftaya kadarda doğumu batımı tani görceğimiz belli olcakmış ay batı olsun lüütfeenn.. sınır falan çıkcak diye ödüm kopuyo vallaa aklım hep kocişimde kalır sonra

kızlar evet unutmayın herkes nazar boncugu alıcak kurbanına tamam mı kimse unutmasın
malesef ben kurbanima nazar boncugu alamicamm ama benim olan bisi vericem... baktikca beni hatirlasin diye
Buldum çocuğumn ismini kızlar duhan dı bana öyle demişti rüyamdaki kerata
canim bende ruyamdaki oglusumun adini eymen koyayim diye dusunuyodum

çekilişte kime çıktımm acabaaa çatlicaaaammmmm
ayyy bendee cokk merak ediyorum yaaaa catlicam walla

berenimm yaaa aslinda kurbanini bize soylemen gerek,,, niye dersen sen hepimizin kurbanini biliyorsun haksizlik olmasinn bizee kurbanini soyleee bide bu arada sen katilini biliyorsun:26::26: nasil bi duyguu bunu bilmek

Yalnızz degılsın sana oylee gelıyorrr

Duhan'ın anlamı ne acabaa canımm ruyanda nasıl gordunn ?

çocuk bana koşuyodu ben senin oğlunum anne diyodu adımda duhan diyodu.Anlamı kıyamette çıkacak dumanmış.Anlamı kötü ya:18::18::18:

evlıyım, kocişim uyuyo bende bole kendımı yalnız hıseettım

aynen yaa benimkide uyuyo içerde uyutmamak içinde elimden geleni yaptıydım halbukiii oof off yarın gene nöbetçi bi balıma kalcam yalnız uyuycan gene yaa şimdi hiç dilse içerde yatıyoo yarın oda olamıycak yinee..

uykusunu alır daha ıyı ya benımkı yarın ızınlı bası agrıyodu uyudu. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…