Berenli Saatler :)

ben şu adres bilgilerini hallediyim kızlar 10 şubata az kaldı

bi ay var daha neredeyse

acıyo mu peki
Anamm oylee cok dogumdan bahsettınız kıı ınsanın canıı cocukk cekıyorr

bu gece hepimiz doğurucaz bak.En son julianın topiğinde kadir inanırdan bahsetmiştik.O gece rüyamda bana yapmadığı kalmamıştı

canım özel lokman hekim hastanesii

aa bende çankırılıyım az kalmadım ankarada tabi şimdi alanyadayım eş dolayısıyla ama ağustosta tayinciyiz bakalım nerede olcağımız belli diil şimdi hamiş kalsam güvenememde kimselere gittiğim yerde olurmu olur belkim ankarada yapabilirlim bende doğumu haa zaten bana kalsa ankarada doğururum neyse aklımda bulunsun bakalım kaç gün yattın hastanede peki farketmeden hepsi dahil bin liramı sezeryan normal doğum fark ediyomuki iyiymişde

bi ay var daha neredeyse

acıyo mu peki

bu gece hepimiz doğurucaz bak.En son julianın topiğinde kadir inanırdan bahsetmiştik.O gece rüyamda bana yapmadığı kalmamıştı

elifim evet bir ay var ama erteleye erteleye aklım adreslerde kalıyor en iyisi işimi bitiriyimde aklım kalmasın

canım aslında sezeryan 750 normal 400 tl ama ben doğumdan iki gün önce hastanede yattımm ondan dolayı yatk parası alındı o kadar tuttu normali yazdıgım gibi

Buldum çocuğumn ismini kızlar duhan dı bana öyle demişti rüyamdaki kerata

sanırım sende evliydin yap bi tane

Yokk tatlımm yaa 6 ay sonra evlenıyorum ınsallah suan nısanlıyımm ama oylee anlatıyorsunuz kıı ınsan hemen yapmak ıstıyorr zaten cocuklar ılgı alanımm

Kızlar ben yatarrr herkese iyi gecelerr öpüyorum siziiii

Iyı gecelerr canımmm

bu gece hepimiz doğurucaz bak.En son julianın topiğinde kadir inanırdan bahsetmiştik.O gece rüyamda bana yapmadığı kalmamıştı[/B][/QUOTE]

Bahsetsene bırazzz

izmirden kımse yokmu bea

Istanbul olmaz mıı ? Izmır lı Guzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…