Berenli Saatler :)

beren şimdi sen bize adres yolladın ya sana kim adres yollıcak yazık sen kurbanını söyle ben yollayım sana adres

bana kimse adres yollamıyor kurbanım bana adres yolladı ama o çekilişe katılmak için yolladı bir bilse katiline yolladıgını

kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik
hmm tunik alacakmissin ozaman ben degilimmm....
ama bende daha yeni gördüm önce gelmiş banada 10 15 dk önce
hmmmmm diyorsunn eeee kurbanina neler almayii dusunuyodunn cicimmm
anam nasılda o kadar ince bir detayı hemen kurdun kafanda maşallah ya
kurarimmmm biliyormusunn kafamdaaa suan herkess supeliiiiii en ince detayini bilee goze aliyormm.... yaaa bendende iyi polis olurdaa haaa boyle esrarengiz cinayetlerii iyi bulurdumm

çok güzel bi bağlama canım
baglarimmmm bennnnn
dikkat dikkat Mavİ x CadI katilini arıyor görenlerin bildirmesi rica olunur bulana ödül var

canimm evrenimde ariyo dermisinnn yaa belkii sana soyler baksanaa odulde veriyormussun hayrina bizimkinede verirsin artikinnn

kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyor ah pc sizliğin gözü kör olsun
vermek zorundayım yani çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar

kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyor ah pc sizliğin gözü kör olsun
vermek zorundayım yani çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar

tamam canimm iyi gecelerr
aaa bu aradaa unuttun sanirim kimdii canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…