kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik
kizzz berenimmm susss yaa simdii herkes benim oldugumuu sanacakk yaa..... yok kizlarr ben degilimmmm
sarki 10 numaraaa
20 yaşındayım canım öğrenciyim samsunluyum
kim acabaaaaaaaa:44::44::44: kaç beden giydiğini söyle ordan yola çıkalım
ah kızlar böyle merak ediyosunuz ya bayılıyorum bu hallerinize yaaa
dikkat dikkat Mavİ x CadI katilini arıyor görenlerin bildirmesi rica olunur bulana ödül var
beren şimdi sen bize adres yolladın ya sana kim adres yollıcak yazık sen kurbanını söyle ben yollayım sana adres
tamam tamam sustum
hmm tunik alacakmissin ozaman ben degilimmm....kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik
hmmmmm diyorsunnama bende daha yeni gördüm önce gelmiş banada 10 15 dk önce
kurarimmmm biliyormusunn kafamdaaa suan herkess supeliiiiiianam nasılda o kadar ince bir detayı hemen kurdun kafanda maşallah ya
baglarimmmm bennnnn
çok güzel bi bağlama canım
dikkat dikkat Mavİ x CadI katilini arıyor görenlerin bildirmesi rica olunur bulana ödül var
Ödül neydi
kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik
ne biliyosun belkide 2 dk girdi çıktı ben o yüzden aramızda dedim
Bende 24 yasımdayım ıstanbul'dayımm canım
bulunduktan sonra bulan ne isterseyeterki söylesin
kesinlikle eminim ben değilimdir
tühh kaçırdıkkkk desene
Menmun oldum canım
Evren senin olduğunu söylesem olur mu:26::26:
kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyorah pc sizliğin gözü kör olsun
vermek zorundayım yani çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar
sen zaten supeler listesindesinnnn hemidee ilk siradaaaevren kız senin katilin benim tabi beren değil
Menmun oldum canım
Evren senin olduğunu söylesem olur mu:26::26:
sen zaten supeler listesindesinnnn hemidee ilk siradaaapiss katill ne olcakkkkkkk
benii kurban mi edecennn yaniiiiiiiolmazz zatenn kurbanimm bi daha kurban olamam......
ama odulu kirisirsak olabilirrr
kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyorah pc sizliğin gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?