Berenli Saatler :)

Ben 23 yaşındayım 10 martta 24 olucem canım

hmm bana abla demelisin bende subartin 13de 24 olcammm

He canım amin inşallah kızz kocanın yanında kalma ihtimalin yokmuydu
Ya sen şimdi hollandadamısın

tatil olunca gidiyorum yanina ama simdi ocakin sonlarinda o gelicek onun okulu tatil yaa biz yaza kadar boyle idare etmeye caliscaz ne yapalim... ben danimarkda kaliyorum buranin havasina suyuna alismisim nasil geleyim oralaraaa:26:

yok canim yaaaa ben orda yapamam kiiii cok isterdim ankarada yada turkiyenin herhangi bi yerinde yasamak ama iste insan bi yere alisinca baska bi yere gitmek zor allah nasip ederse kocam yazdan sonra ins gelicek yanima

doğru insan alıştıgı yeri daha çok seviyor ay inşallah kocan bir an önce gelir kavuşursunuz bu hasret biter

Kızlar bende Eylül'de 24 olucam

doğru insan alıştıgı yeri daha çok seviyor ay inşallah kocan bir an önce gelir kavuşursunuz bu hasret biter

amin canim inssss

kizlarrrr bu arada masallah cokk hizlisiniz yetisemiyorum... bisi yaziyorum hoppp yeni sayfaya gitmiss

Yahu bu abla muhabbetini kim çıkardı
Topiğin ablası benim
Herkesin birbirine ablanım demeye başladı

Yaa beren 100. sayfada kutlama yapacaktıkkk
Mumlu pasta koyda kutlamayı öyle yapalım bari

vuslat ablaaa resimlerine baktim cok tatli cocuklarin var MASSALLAH enisteylede cok yakisiyorsunuz ALLAH MUTLULUUGUNUZU DAIM ETSIN(AMIN)
bu arada MASSALLAH hic 3 cocuk annesi gibi durmuyorsun en buyuk kizinla abla kardes sanirlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…