Berenli Saatler :)

Canım benim içli köfteyi seviyor musun sen bende var bazen canım çektimi buzluktan çıkarıp kızartıyorum yiyorum

kizzz sen beniii burda oldurecennn.... kac haftadirrr iclii kofte diyee bagiriyorummmmmm sende kalkmis buzluktan cikartip yiyorum diyorsunnnn mervecimm ilk ucakda sendeyimm sanrimmmm

kız sen 115 kiloyu nasıl tutuyon kim kız kocanmı 115 kilo şakamı bu ah yazık sana ya

he kuzum aynen aldığımda 85 kiloydu besiye çekildi yavrum 115 oldu kilolu değilim ben kemiklerim iri diyo bide aşkım benim kıyamam ona ben rejime girdi evde terör esiyo bende yiyemiyom bişiler şimdi uyududa gizlice gofret yiyorum

Aman ben gelmiyorum hıhhh
evimde otururum tek başıma kızarmış içli köftelerimi yerim

çok güldürdün beni yaa
gizlice gofret ha

kankican aklin fikrin yemekeeee yahu
ayy sekerimmmm ben bu dogum kontrol haplari aldigimdan beriiii sanirim istah acilmisss.... gecelerii durduramiyomm kendimiii
Aman ben gelmiyorum hıhhh
evimde otururum tek başıma kızarmış içli köftelerimi yerim
tamam cicim gelmeeee sennn aaaaa evde icli kofte var oda kalkmis gidiyoooo hazirla sen o icli kofteleriii ben gelirimmmm
yaza istbula gell ısmarlarım içli göfte sana şekeriimmm

ayy canimm yaza daha cokkk varrr:26::26::26: benn simdiiii simdiii yemek istiyommmm

solkolum nickli kişiyi hep görüyorum altta ama bir türlü buraya yazmıyor okuyor gidiyor kız katılsana sohbete

iyi gel hadii
ayy o ilaçlar her türlü yan etkiyi yapıyor valla beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…