beniiii beni dışlıyormusunuz yoksaa
Canım benim içli köfteyi seviyor musun sen bende var bazen canım çektimi buzluktan çıkarıp kızartıyorum yiyorum
ayy gercektenmi en sevdiyim yemekler nasıl agzım sulandı yaaaa
kız sen 115 kiloyu nasıl tutuyon kim kız kocanmı 115 kilo şakamı bu ah yazık sana ya
ayyy keske yakin olsaydik ozaman bana icli kofte yollardinnnn
orasii kesinnnnn
Aman ben gelmiyorum hıhhh
evimde otururum tek başıma kızarmış içli köftelerimi yerim
he kuzum aynen aldığımda 85 kiloydu besiye çekildi yavrum 115 oldukilolu değilim ben kemiklerim iri diyo bide aşkım benim kıyamam ona ben rejime girdi evde terör esiyo bende yiyemiyom bişiler şimdi uyududa gizlice gofret yiyorum
tatlimm benimmmm
sende herseye maydanoz olmasann olmazzzevindee kallll ben sana gelecemmmmmmmmm
Gelmiyorum zaten sevinn sevinnn
bende tek başıma yerim yalnızlık kaderim zaten hıh
ayy sekerimmmm ben bu dogum kontrol haplari aldigimdan beriiii sanirim istah acilmisss.... gecelerii durduramiyomm kendimiiikankican aklin fikrin yemekeeee yahu
tamam cicim gelmeeee sennn aaaaa evde icli kofte var oda kalkmis gidiyooooAman ben gelmiyorum hıhhh
evimde otururum tek başıma kızarmış içli köftelerimi yerim
yaza istbula gellısmarlarım içli göfte sana şekeriimmm
Bulaşıkları çoğaltırım belkim
ayy sekerimmmm ben bu dogum kontrol haplari aldigimdan beriiii sanirim istah acilmisss.... gecelerii durduramiyomm kendimiii
tamam cicim gelmeeee sennn aaaaa evde icli kofte var oda kalkmis gidiyoooohazirla sen o icli kofteleriii ben gelirimmmm
ayy canimm yaza daha cokkk varrr:26::26::26: benn simdiiii simdiii yemek istiyommmm
Gelmiyorum zaten sevinn sevinnn
bende tek başıma yerim yalnızlık kaderim zaten hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?