bol bol kayisi yiyinnn
sende mii
bereeeen beni niye cagirmadin heee hediye cekilisinee beni begenmiyonuzmuuuu
sorarim canimmmayy bide komsu cikiyorlarrr
ne alcannn banaaa vuslat ablacimmmmm
bebeğim sen bize gel ya etli nohut pilav cacık var
kiz beren yeni bi topik ac.... kabizlik sorunu yasana bayanlarrr
bol kayısıymış ben kayısı ağacını yedim be
kuzum inan ben herkese mesaj atmaya çalıştım sen o sırada banlıydın sana da ulaşamadım kızlarda artık çekiliş yapma zamanı geldi diyince çekilişi yaptık ya
benii cagirmazmisinnnnnnnn
Yaşayan bilir bunu biz senin gibi hergün miçamiyoozz
balım 2 hafta olacak yarın 3kg 'cık verebildimtabi annem yüznden adam gibi diyet yapamıyorum ki yok azcık daha koyıyım yok kuş kadar yedin yok biyerde düşer bayılırsın. halbuki vicuudumdaki yağ deposu beni bi 2sene rahat idare eder
şafak az kaldı canımcım cuma günü dönüyor eşim inş.
Bu arada diyetimden çok menunum normalde doktorum ta bana göre liste yazmış gerçekten sağolsun açlık hissetmiyorum ve güzel kg verdiriyor geçen sene de yapmıştım
ay çatladım yaaaberen adın çıktı 9'a inmez 8'e bacım
değmez mi canımmm değer tabii
aklıma ne geldi yaa küçükken dışarıda kartopu oynardık, kayardık yokuşlardan vs sonra eve gelirdik ellerimiz soğuktan donardı artık sonra sobaya dayardık ellerimizi sızlardı bi de annemin sobanın demirlerine astığı bere, eldivenden süzülen kar suyu damlar cıss cıss diye ses çıkarırdı... offff
teşekkür ederim, Allah razı olsun
tuh ya bidahaki cekilisee beni unutmayin
topigin yeni adi kabizli basurlu saatler
balım 2 hafta olacak yarın 3kg 'cık verebildimtabi annem yüznden adam gibi diyet yapamıyorum ki yok azcık daha koyıyım yok kuş kadar yedin yok biyerde düşer bayılırsın. halbuki vicuudumdaki yağ deposu beni bi 2sene rahat idare eder
şafak az kaldı canımcım cuma günü dönüyor eşim inş.
Bu arada diyetimden çok menunum normalde doktorum ta bana göre liste yazmış gerçekten sağolsun açlık hissetmiyorum ve güzel kg verdiriyor geçen sene de yapmıştım
ay çatladım yaaaberen adın çıktı 9'a inmez 8'e bacım
değmez mi canımmm değer tabii
aklıma ne geldi yaa küçükken dışarıda kartopu oynardık, kayardık yokuşlardan vs sonra eve gelirdik ellerimiz soğuktan donardı artık sonra sobaya dayardık ellerimizi sızlardı bi de annemin sobanın demirlerine astığı bere, eldivenden süzülen kar suyu damlar cıss cıss diye ses çıkarırdı... offff
teşekkür ederim, Allah razı olsun
ayyy keske yakin olsaydik ozaman bana icli kofte yollardinnnnne alimm şekerim henüz netleştiremedim kafamda
söyleee baakiimm
açıcam ben öyle topic bakın bakalım nasıldaaa cevaplar yazılıyor yeminle rekor kırarız bir günde 200 sayfa olur
ayy gercektenmi en sevdiyim yemekler nasıl agzım sulandı yaaaabebeğim sen bize gel ya etli nohut pilav cacık var
aşk olsun seni nasıl çağırmam kız gel terliklerini bile hazırladım
Kız basur olmasın tövbe deee
tuh ya bidahaki cekilisee beni unutmayin
topigin yeni adi kabizli basurlu saatler
ayyy keske yakin olsaydik ozaman bana icli kofte yollardinnnn
orasii kesinnnnn
aşk olsun seni nasıl çağırmam kız gel terliklerini bile hazırladım
beniiii beni dışlıyormusunuz yoksaa
valaha onuu bunu bilmem ama benim topiğim harika insanlarla dolu bir numara topic
bu basurla hemoroid ayni seymi acaba:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?