kizlarimmmmmbakiyorumda ben gece artik takilmicam diye sizde takilmiyorsunuzz
olmaz oylee cabukk toplaninnnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlarr yaaaa cokkk mutluyum bugun okulda ilk gunumdu cok guzel gectii,,,, sinif arkadaslarim hepsii cok iyi insanlarhaa bu arada sinifimda biri daha varr erkek mi desem kadin mi desem bilemiyorum travestiiiiiii
hakikatten neden sessiz sakin buraa böylee3 günde coşmşlarr geçmişi okuyum dedim bi araa yetemedm bıraktmm
vallaa ankaraa çokk soğuktuu birde acaipp kar yağıyoduu 2 gün gezdikk sonraki günde evdeydikk öylee ben genelde dizine yattım uyudumm hepp en çok onu özlemiştimm hep uyudumm hattaa şikayetlendi uyumaya gelmişsin diyee
Şaka yaptım annem ağlama ya kıyamam ben sanaTamam olmaz
hakikatten neden sessiz sakin buraa böylee3 günde coşmşlarr geçmişi okuyum dedim bi araa yetemedm bıraktmm
vallaa ankaraa çokk soğuktuu birde acaipp kar yağıyoduu 2 gün gezdikk sonraki günde evdeydikk öylee ben genelde dizine yattım uyudumm hepp en çok onu özlemiştimm hep uyudumm hattaa şikayetlendi uyumaya gelmişsin diyee
Eee anlat hele gittin mi bugün doktoraa kızzz
Kanda baktıracağım demiştinnn
Şaka yaptım annem ağlama ya kıyamam ben sana
kimm hastaa kim gitti doktoraaaa??
acabaa nedir nedir??
Merhaba hanımlar bi konuda size danışmak istiyorum bana yardım edebilecek var mı acabaa ?
bittii sınavlaımm şükürr hattaa 3 gündürde sevgilimn yanındaydımm ama malesef bugün eve geldimmsenn napıyosun canım nasıl gidiyorr
bende seni sevmemiştim zaten içimden bi his 49 kilo olduğunu söyledideeboş boş dolanmıyosunki cicimm nereye girip baksamm karşımdasınn:)))
selam kızçelerr
selaaaaaaaaammmmmm
nasılsınız şekeleeerrr
selamm canımm hoşgeldinnselam kızçelerr
evett canım yaaa onunlaydm bugün eve geldimmAyy sevgilinle miydin kızzDöndün mü Allah kavuştursun şekerim
Şaka yaptım annem ağlama ya kıyamam ben sana
sınav yorgunluğu vardı desene üstünde
uyudun muuudur külahım öbür odada getiremde anlat başlamaya
selam kızçelerr
selaaaaaaaaammmmmm
nasılsınız şekeleeerrr
Mrblar kızlarrr hoşgeldinizzz
Çokk mutluyum bugünnn çok mutluyummmm
Dualarınız sayesinde 2sınavım da fıstık gibi geçtii
Ayrıca müthiş bi kar yağdıı, sınavlardan sonra deli gibi kartopu
oynadık okul bahçesindeeee
Yaklaşık 10 11 gündür hastalanmıyorum bu ayın 5i 6sı gibi hastalanmam gerekiyodu 30. İnternette çok araştırdım ama tatmin edici sonuçta bulamadım doğrusu belki siz yardım edebilirsiniz. 30 aralıkta erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik bende çamaşır vardı ancak o da boşalmadı çamaşır kaydımı hatırlamıyorum zevk suyu vajinama bulaşmış olabilirmi diye korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim acaba böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?