Berenli Saatler :)

çok mutlu oldum adına canım gez dolaş stres at
kurbanında çok şanslı ya

Tüm stresimi sıfırlayıp gelmeyi düşünüyorum
Bilmem artık şanslı hisseder mi kendini canım,çok güzel şeyler düşünüyorum bakalım Allah nasip eder inşaallah

bilmezmiyim canım yaaa
abimde bana vermiyo pc yi hayret bugün nasıl verdi şaştım kaldım
benim pc yi tamirciye verdim adam çok para istedi bende başka tamirciye götürcem kasa taşımaktan bir hal oldum

biann öncee yapılsınn bilgisayarınn inşallahhhh okudum üfledimm burdannnbu burç merakı nerdenn geldii ayıkamadmm

bilmezmiyim canım yaaa
abimde bana vermiyo pc yi hayret bugün nasıl verdi şaştım kaldım
benim pc yi tamirciye verdim adam çok para istedi bende başka tamirciye götürcem kasa taşımaktan bir hal oldum

biann öncee yapılsınn bilgisayarınn inşallahhhh okudum üfledimm burdannnbu burç merakı nerdenn geldii ayıkamadmm

oohhh tadını çıkar canıımmmben gidemiyorum biyere

Maşallah kızlar burayı böyle görmek ne güzel. Ama maalesef benim çıkmam lazım evde değilim. Kuzenlerimle küçük teyzosuma geldik sabaha kadar oturacaz ama walla icim gidiyo herkes burda

evet tatlım farklıda olabiliyor eşimin ablasıda ikizler hiç anlaşamam kendini beğenmiş
burnu havalardayetişmedende farkediyor canım

ikimizde iyiyiz tatlıımsen nerelerdesin bakemm

evet sanırım öyle canım

Yaa bende yine son sayfa yok

sağol canım inşallah ya nette dolaşıyodum bu yıl akrep ikizler be terazinin yılıymışda ordan açıldı konu canım

oohhh tadını çıkar canıımmmben gidemiyorum biyere

İnşaallah güzel geçer canım

Kıyamam üzülme,olsun çocuklarınla kocanla birlikte olcaksın ya ablam,sağlık olsun..
Ay valla benim çocuklarım olsun kocamda yanımda olsun ohh gitmem bi yere,torunlarını çocuklarını özleyen bana gelsin

Maşallah kızlar burayı böyle görmek ne güzel. Ama maalesef benim çıkmam lazım evde değilim. Kuzenlerimle küçük teyzosuma geldik sabaha kadar oturacaz ama walla icim gidiyo herkes burda

evrenimmm sormaa yaa kuzenmm facetenn kızıyoo sevgilimm msndenn kızıyoo amaa burayadaa yetişemyrummm aklım hhep burdaa..bide son zamanlardaa hiçbi muhabbeti anlayamıyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…