Ay sorma bunlar birbirlerine aşık olmuşlar
Vuslat geliyor burası sessiz diyor halbuki biz varız sohbet dönüyor
Memlekete gidiyorum nasipse şekerimÖzellikle sana diyorum unutmayın beni,anladın sen onu
Buyrun çaylarrrr
Eki Görüntüle 330892
Gece GECE nE ÇAYI KIZZ aLLAH seNİ ne etmesin
Ay sorma bunlar birbirlerine aşık olmuşlar
Vuslat geliyor burası sessiz diyor halbuki biz varız sohbet dönüyor
ay böcekten bende korkarimmmha evet farede vardıı doğru unutmuşum onu fare böcek ne varsa toplanıyomuş işte bende açtım haberi ama karı ecde böcek yetirtirdiğini anlatıyo yaa manyakmıdır nedir evimde sinek bile görsem gördüğüm yerde yapıştırıyom vallaa gazeteyi helede böcek güve gördüysem kurtuluşu yok ölcek evimde ne işi var..
kiskanirimmm bende hamile kalacam o zaman bende naz yapicamtamam tamirim tamamlandışimdi ne istersem yapcan dimii hemen yarın pcni yaptır o zaman
tamammı bitanem benim
kıskanma şekerim ya hamişe biraz ayrıcalık olsun ama dmii
ulen ifitra atma len kiza geldide ilk sana selam verdi,helvani yerimmmmmAaaaaaaaa BEngisuuuuuuuuuuuuu kuzum ne yapıyorsun ne zaman geldin selam vermedin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nasılsın iyimisin
iyi yolculuklar....Memlekete gidiyorum nasipse şekerimÖzellikle sana diyorum unutmayın beni,anladın sen onu
Buyrun çaylarrrr
Eki Görüntüle 330892
Gece GECE nE ÇAYI KIZZ aLLAH seNİ ne etmesin
bize getirdi sana yokGece GECE nE ÇAYI KIZZ aLLAH seNİ ne etmesin
Tiviti istedi
Ay ben çayı çok severim,asla hayır demem
Afiyet olsun Berencim
Tamam kız,bende seni dürterim bol bol
Ay ruj muj diyor kızz her şeyde var bu böcek anammmmmm
iyii gecelerr hanımlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizeee
evet tatlım abimden pc yi aldı bu gecelik hayret nasıl verdi şaştım kaldım ama
sizlerleyim
sen nasılsın bakim neler yaptın bugün
iyii gecelerr hanımlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizeee
iyi yolculuklar....
unutmammmanladim anladimmm
İyi hadj gozunaydin bitanem ya ne olsun bende iste ev cocuk kocis derken aksam oluyr iste.asil sen napiyorsun gorusmeyeli?
Ha bu arada kislar selam verdim alan yok kusdum hepinize 2gun gelmehince ne csbuk unutuluyoruz?
Berenim ben hedihe isini hall ettim erken yollarsam problem olurmu acaba?sence de sakincasi yoksa ben yollayim
İyi hadj gozunaydin bitanem ya ne olsun bende iste ev cocuk kocis derken aksam oluyr iste.asil sen napiyorsun gorusmeyeli?
Ha bu arada kislar selam verdim alan yok kusdum hepinize 2gun gelmehince ne csbuk unutuluyoruz?
Berenim ben hedihe isini hall ettim erken yollarsam problem olurmu acaba?sence de sakincasi yoksa ben yollayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?