Berenli Saatler :)

Ay ruj muj diyor kızz her şeyde var bu böcek anammmmmm

ay böcekten bende korkarimmm

kiskanirimmm bende hamile kalacam o zaman bende naz yapicam

ulen ifitra atma len kiza geldide ilk sana selam verdi,helvani yerimmmmm

iyi yolculuklar....
unutmammm anladim anladimmm

heh konuş bee aslanıım ne kaa iftiracı bu mervem dimiii? mervişim bu topiktemi yine diye bide onun için geldiydim bizi görüpte selam bilem vermediii yaa ben korkmuyom ama evde sevmiyom böcek sinek falaan üremesin diye gebertirim hemen odada sinek varsa falan oda çok rahatsız eder beni uykumda hafif vızır vızır uyutmaz beni her seferinde uyuıyamayıp gecenin bi yarısı elimde gazete öldürene kadar uyku girmez gözüme sinek avlarııım

selam canim hosgelidnnn
Sağol canım,bir iki gün burdayım daha,Pazartesi yada Salı gitcez nasipse

Ay zaten bi unut helvanı yerim senin

kendi helvami kendim yaparim o zaman

Kız yemin ederim yazdım az önce görmedin mi dur sana ispat edeceğim onu bekle sen annem durr

ya ben vuslatıma yollarım hemen burdan hemen kargoyla:26::26:
kargo gidene kadar vuslat coktan dogurmus olur

iftiraci hatun yaaaa
ay ben cok rahatsiz olurum böcektende sinektende aman aman kis geldide yok oldular yazin dolusurlar gene:18::18:

canım benim sayflar o kadr hızlı akıyor ki gözden kaçıyor bazen nasılsın tatlım

Gülüm küsme banaa kıyamam sana üzülürüm bak küsersen banaaaa

Eki Görüntüle 330895
şu an çiğköfte ve gazoz baş ucumda

Canımmmmmm çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar hiç uykum yok ama abim kalk diyip duruyo gitmek zorundayım

vuslatcım : iyi geceler canım ben çıkıyorum çok iyi bak kendineeee özlicem seni
tiviti : yavrum sen hamile olunca senle 2 kat daha ilgilenicem iyi geceler canım
backwood : elifim senle telefonda görüşelim bi
ofeliya: canım sen hediyelerini yolla ay çok heycanlı kendine dikkat et görüşmek üzere canım
merve : yavrum bana bol bol kabızlı günler bu gazoz sevdası olduktan sonra öpüyorum seni iyi geceler canım
eslem : canım şimdiden iyi tatiller sana ben çıkıyorum allah rahatlık versin iyi geceler:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…