iyii gecelerr hanımlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizeee
ay böcekten bende korkarimmm
kiskanirimmm bende hamile kalacam o zaman bende naz yapicam
nereye kiz daha helva yiyecektikk iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINiyii gecelerr hanımlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizeee
nereye kiz daha helva yiyecektikk iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
beren ayip ediyorsun ama hamile bayan var burda cani falan ceker
Ay ruj muj diyor kızz her şeyde var bu böcek anammmmmm
ay böcekten bende korkarimmm
kiskanirimmm bende hamile kalacam o zaman bende naz yapicam
ulen ifitra atma len kiza geldide ilk sana selam verdi,helvani yerimmmmm
iyi yolculuklar....
unutmammmanladim anladimmm
selam canim hosgelidnnnİyi hadj gozunaydin bitanem ya ne olsun bende iste ev cocuk kocis derken aksam oluyr iste.asil sen napiyorsun gorusmeyeli?
Ha bu arada kislar selam verdim alan yok kusdum hepinize 2gun gelmehince ne csbuk unutuluyoruz?
Berenim ben hedihe isini hall ettim erken yollarsam problem olurmu acaba?sence de sakincasi yoksa ben yollayim
Sağol canım,bir iki gün burdayım daha,Pazartesi yada Salı gitcez nasipse
Ay zaten bi unut helvanı yerim senin
Çok canım istedi,yarın kocişe aldırcam
heh konuş bee aslanıım ne kaa iftiracı bu mervem dimiii?mervişim bu topiktemi yine diye bide onun için geldiydim bizi görüpte selam bilem vermediii yaa ben korkmuyom ama evde sevmiyom böcek sinek falaan üremesin diye gebertirim hemen odada sinek varsa falan oda çok rahatsız eder beni uykumda hafif vızır vızır uyutmaz beni her seferinde uyuıyamayıp gecenin bi yarısı elimde gazete öldürene kadar uyku girmez gözüme sinek avlarııım
kargo gidene kadar vuslat coktan dogurmus olurya ben vuslatıma yollarım hemen burdan hemen kargoyla:26::26:
heh konuş bee aslanıım ne kaa iftiracı bu mervem dimiii?mervişim bu topiktemi yine diye bide onun için geldiydim bizi görüpte selam bilem vermediii yaa ben korkmuyom ama evde sevmiyom böcek sinek falaan üremesin diye gebertirim hemen odada sinek varsa falan oda çok rahatsız eder beni uykumda hafif vızır vızır uyutmaz beni her seferinde uyuıyamayıp gecenin bi yarısı elimde gazete öldürene kadar uyku girmez gözüme sinek avlarııım
İyi hadj gozunaydin bitanem ya ne olsun bende iste ev cocuk kocis derken aksam oluyr iste.asil sen napiyorsun gorusmeyeli?
Ha bu arada kislar selam verdim alan yok kusdum hepinize 2gun gelmehince ne csbuk unutuluyoruz?
Berenim ben hedihe isini hall ettim erken yollarsam problem olurmu acaba?sence de sakincasi yoksa ben yollayim
kargo gidene kadar vuslat coktan dogurmus olur
iftiraci hatun yaaaa
ay ben cok rahatsiz olurum böcektende sinektende aman aman kis geldide yok oldular yazin dolusurlar gene:18::18:
canım benim sayflar o kadr hızlı akıyor ki gözden kaçıyor bazennasılsın tatlım
Aaaaaaaaa BEngisuuuuuuuuuuuuu kuzum ne yapıyorsun ne zaman geldin selam vermedin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nasılsın iyimisin
Ahanda mesajımm allll bak gördün müüü
Gülüm küsme banaa kıyamam sana üzülürüm bak küsersen banaaaaleeennn merveee ben geldim diyom gız hiç selamda vermiyooon küstüm sanaaa..ayy bende şaşırdım rujda ve bazı sosislerde olduğunuda söyledii pembe rengini veriyomuuş soside pizzada seviyodum ben yaa off iğreeenç
yok doğurmaz vuslatcım beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?