tamam ama sende bizi unutma
Berenim gitti adı kaldı
İyiyim bitanem işte aynı hep.Sen nasılsınhediyeleri verdin mi kargoya.Bende hediye aldım bugün bakalım inş. beğenir kurbanım:18::18:
Hadi ağlayak
hoş bulduk bıtanemmmm naber?aayy yeriim ben sizii hemende alınırlarmışş
nasılsınız şekerlerimm sayfalar çabuk geçiyor diye atlıyorum kızlarr sayfları o yüzden
hoşgeldiinnn tatlıımmm
yaa kıyamam ben sizee unuturmuyumm ben sizii canımsınızz
kızım var yanımda müzik arattırıyor bana kafamı karıştırıyor konsantre olamıyorum
kızlar bişi sorucam ,bulaşık makinesinde tuz kullanmak şart mı siz ne diyorsunuz bu konuda
yeni bulaşık makinesi aldım da pek bir acemiyim bazıları diyor mutlaka kullan bazıları diyor hayır gerek yok
kullansam mı kullanmasam mı, bilemedim siz ne dersiniz
yaa kıyamam ben sizee unuturmuyumm ben sizii canımsınızz
kızım var yanımda müzik arattırıyor bana kafamı karıştırıyor konsantre olamıyorum
Olsun et kalabalık bol bol sohbet oluyo o zaman
Sen neredesin canım bizim buradada kar yok
nereye gitti yine yaaa:44::44:
bende iyiyim canım benım bırazda yorgunum bugun hep dışardayıdm dogalagz almaya gıttım kızılaya gerizekalı adamın bırı takıldı peşime iyice cıldırdım ta evımızın ordakı metrodan kızılayalara kadar bir ara kayboldu ee donuşte tekrar iyice korktum.oyle işte hediyelerı kargoya veremedım daha.haftaya canım artık
muckkkk muckkk hem kızınaa hem sana ablacımmmm nazlandık az işteeee
bende iyiyim canım benım bırazda yorgunum bugun hep dışardayıdm dogalagz almaya gıttım kızılaya gerizekalı adamın bırı takıldı peşime iyice cıldırdım ta evımızın ordakı metrodan kızılayalara kadar bir ara kayboldu ee donuşte tekrar iyice korktum.oyle işte hediyelerı kargoya veremedım daha.haftaya canım artık
hoş bulduk bıtanemmmm naber?
tamam ablacığım bak sen yavrucuğuna
Canım biz hepsi bir arada kullanıyoruz onun içinde tuz olduğu için ayrıyetten tuz kullanmıyoruz.5i bir arada da var tuz.Bide parlatıcı gözüne elma sirkesi katıncada çok güzel parlıyo bulaşıklar
muckkkk muckkk hem kızınaa hem sana ablacımmmm nazlandık az işteeee
abisi almış pcyi
Ayy pis adam azarlasaydın canım yaa.Bi kere benimde peşime takılmıştı bende markete girip oyalanmıştım sonrada vınn ama çok korkmuştum:18::18:.Bende haftaya anca veririm kargoya
iyiyidir tatlım sen nasılsın
benim kızda nostalji hastalığı var eski türk filmleri müziklerini çok seviyor
Canım biz hepsi bir arada kullanıyoruz onun içinde tuz olduğu için ayrıyetten tuz kullanmıyoruz.5i bir arada da var tuz.Bide parlatıcı gözüne elma sirkesi katıncada çok güzel parlıyo bulaşıklar
iyiyidir tatlım sen nasılsın
benim kızda nostalji hastalığı var eski türk filmleri müziklerini çok seviyor
Ablamıza bu kadarcık nazlanma hakkımız olsun demi yani
bende finiş 3 ü bir arada kullanıyorum, ekstradan tuz bölmesine tuz koymuyorsunuz yani ,
iii çok güzelmiş, 5 i bir arada olan hangi marka ve siz hangi marka deterjan kullanıyorsunuz
parlatıcıyla birlikte mi elma sirkesi kullanıyorsunuz
çok mu soru soruyorum ne
ama naapim bilen kimseler yok çevremde:26:
Ay net çıldırttı beni hava çook soğuuukkkkkkk
Bende çok severim ikizler burcu olan kızın mı canım
iyiyim ablacım .idare ediyoruz işte.
ya bitanem sen kac yaşındasın?
bitanem ben zaten azarladım ama gıtmedım pis terbiyesız.
bide goruyor parmagımdakı yuzuyu ...
allahdan bısey olmadı.off allahım korusun boyle ınsanlardan
dikkat etmek lzım vallah
bende finiş 3 ü bir arada kullanıyorum, ekstradan tuz bölmesine tuz koymuyorsunuz yani ,
iii çok güzelmiş, 5 i bir arada olan hangi marka ve siz hangi marka deterjan kullanıyorsunuz
parlatıcıyla birlikte mi elma sirkesi kullanıyorsunuz
çok mu soru soruyorum ne
ama naapim bilen kimseler yok çevremde:26:
ayy yerim ben sizin nazınızııı
EKSTARADN TUZ KULLANMIYORUM BEN
bİDE o Elma sirkesini parlatıcı kısmına koy
nasıl parlatıyor nasıl
kızlarrr bişeyy sorucamm sizeee yaaa bu hediyeleri 10 şubattaa yolluycaz dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?