Berenli Saatler :)

İyiyim bitanem işte aynı hep.Sen nasılsın hediyeleri verdin mi kargoya.Bende hediye aldım bugün bakalım inş. beğenir kurbanım:18::18:

Hadi ağlayak

bende iyiyim canım benım bırazda yorgunum bugun hep dışardayıdm dogalagz almaya gıttım kızılaya gerizekalı adamın bırı takıldı peşime iyice cıldırdım ta evımızın ordakı metrodan kızılayalara kadar bir ara kayboldu ee donuşte tekrar iyice korktum.oyle işte hediyelerı kargoya veremedım daha.haftaya canım artık
aayy yeriim ben sizii hemende alınırlarmışş
nasılsınız şekerlerimm sayfalar çabuk geçiyor diye atlıyorum kızlarr sayfları o yüzden

hoşgeldiinnn tatlıımmm
hoş bulduk bıtanemmmm naber?

yaa kıyamam ben sizee unuturmuyumm ben sizii canımsınızz
kızım var yanımda müzik arattırıyor bana kafamı karıştırıyor konsantre olamıyorum

tamam ablacığım bak sen yavrucuğuna

Canım biz hepsi bir arada kullanıyoruz onun içinde tuz olduğu için ayrıyetten tuz kullanmıyoruz.5i bir arada da var tuz.Bide parlatıcı gözüne elma sirkesi katıncada çok güzel parlıyo bulaşıklar

Olsun et kalabalık bol bol sohbet oluyo o zaman
Sen neredesin canım bizim buradada kar yok

ay çok saol ya kendimi yabancı gibi hissediyordum
ben istanbuldayım ,azıcık kar yüzünü gösterdi devamı yok
zaten yağarken bile yere düşen eriyordu arabaların üzerinde birazcık birikmişti onla oynadık düşün yani

nereye gitti yine yaaa:44::44:

abisi almış pcyi

Ayy pis adam azarlasaydın canım yaa.Bi kere benimde peşime takılmıştı bende markete girip oyalanmıştım sonrada vınn ama çok korkmuştum:18::18:.Bende haftaya anca veririm kargoya

iyiyidir tatlım sen nasılsın

muckkkk muckkk hem kızınaa hem sana ablacımmmm nazlandık az işteeee

benim kızda nostalji hastalığı var eski türk filmleri müziklerini çok seviyor

Ay net çıldırttı beni hava çook soğuuukkkkkkk

abisi almış pcyi

Ayy pis adam azarlasaydın canım yaa.Bi kere benimde peşime takılmıştı bende markete girip oyalanmıştım sonrada vınn ama çok korkmuştum:18::18:.Bende haftaya anca veririm kargoya

bitanem ben zaten azarladım ama gıtmedım pis terbiyesız.
bide goruyor parmagımdakı yuzuyu ...
allahdan bısey olmadı.off allahım korusun boyle ınsanlardan
dikkat etmek lzım vallah

Canım biz hepsi bir arada kullanıyoruz onun içinde tuz olduğu için ayrıyetten tuz kullanmıyoruz.5i bir arada da var tuz.Bide parlatıcı gözüne elma sirkesi katıncada çok güzel parlıyo bulaşıklar

bende finiş 3 ü bir arada kullanıyorum, ekstradan tuz bölmesine tuz koymuyorsunuz yani ,
iii çok güzelmiş, 5 i bir arada olan hangi marka ve siz hangi marka deterjan kullanıyorsunuz
parlatıcıyla birlikte mi elma sirkesi kullanıyorsunuz
çok mu soru soruyorum ne

ama naapim bilen kimseler yok çevremde:26:

EKSTARADN TUZ KULLANMIYORUM BEN
bİDE o Elma sirkesini parlatıcı kısmına koy
nasıl parlatıyor nasıl

bitanem ben zaten azarladım ama gıtmedım pis terbiyesız.
bide goruyor parmagımdakı yuzuyu ...
allahdan bısey olmadı.off allahım korusun boyle ınsanlardan
dikkat etmek lzım vallah

Evet ya Allah korusun pis sapıklardan

Calgonit canım pril çiziyor sakın kullanma.Ama biz artık fairy kullanıyoruz hem daha ucuz hemde kaliteli onu önerebilirim sana tatlım.Bide biz biten yarım limonları kaşıklığa falan koyuyorz güzel koku veriyo

ayy yerim ben sizin nazınızııı

EKSTARADN TUZ KULLANMIYORUM BEN
bİDE o Elma sirkesini parlatıcı kısmına koy
nasıl parlatıyor nasıl

çok saol canım ya ,yarın deniycem

merve02, vuslat79,
backwood ,tweest , arkadaşlar sizler birbirinizi az çok tanıyorsunuz ,bende kendimi tanıtayım
26 yaşında 2 çocuk sahibi bir ev hanımıyım sizde kısaca tanıtırsanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…