Berenli Saatler :)

canıımm aslında cesaretimi toplayıp birkere binsem alışırım belki ama işte düşüncesi bile
çok kötü geliyor:18:

Evet ilk defa bi korkuluyo o da kalkış ve inişte ondada cam kenarına oturmayacan yoksa korku filmi gibi

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler tatlı rüyalar öptüm sizleri

Evrenim nbr neden hic konusmuyosun hep girib cikiyorsun kusmusun bsns.ksc kez yszdim cvb vermrdin

hediyeler hakkında
kızlar hediyelerini tamamlayan arkadaşlar yollayabilirler hediyelerini 10 şubatı beklemenize gerek yok şahsen ben çarşamba günü yollıcam sanırım

bu da benim kızlarıma armağanım
[video=youtube;uloBxWw0joU]http://www.youtube.com/watch?v=uloBxWw0joU&feature=related[/video]
dinleyelim mutlu olalım

hediyeler hakkında
kızlar hediyelerini tamamlayan arkadaşlar yollayabilirler hediyelerini 10 şubatı beklemenize gerek yok şahsen ben çarşamba günü yollıcam sanırım

bendee yolluycamm ozamann amaa bana yolluycak arkadaş kimsee adresimi değiştiriyimm benn denizlide olamycamm o tarihlerde çünküü

söylesenee berencimm benimki belki az olur off bilemedim bitürlüü bide olmazsa aldıklarm nolucakk

canım ben makyaj malzemesi aldım tunik tarzı bir elbise aldım dahada alıcam yani aklımda dolu şey var öyle sen neler aldın bakim kız niye olmasın bedenini yazmamışmı kurbanın

canım ben makyaj malzemesi aldım tunik tarzı bir elbise aldım dahada alıcam yani aklımda dolu şey var öyle sen neler aldın bakim kız niye olmasın bedenini yazmamışmı kurbanın

ben bitanee elbise aldım yazlık bişey ama üzerinee ceketle falanda kullanablrr üzerine ceket bolero gibi bişey alıyım dedimdee beğenemedm üstüne uycak bişeyy ..onun dışındadaa kendi ellerimlee şal ördümmm kurbanımaaa çokk uğraştrdı amaa güsell olduubaşkaa bişeylerdee alıyım diyorumda daha tam bulamadm ne alsam

kuzularimmmmmmmmmmmmmmmm
nasilsinizz ayyyy cok ozledim hepiniziii.....

kizlar sonunda buyuk gun geldiiiiii.... kocis yarin geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…