tatilimdee güzel şimdilikk yaaa amaa kafam azcık karışıkkk sevgilimm ailesyle tanştrmak istiyo benii ben çok kararsızımmm..seninn tatill nasılll tatlımm
hoşgeldinn ablammm nasılsınnnn bebişlerinn nasıllllllllllllllll
burdaa kimseciklerr olmayncaa oralaraa sardımm bendeee napıyımmhoşbulduk şekerciiimmmtweestimle seni oyun bölümünde gördüm bi bakem dedim topiktemisiniz diye
Ben geldimmmm
burdaa kimseciklerr olmayncaa oralaraa sardımm bendeee napıyımm
hoşşgeldinn eslemmcimmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm[/QUOTE
Hos geldin canim
hoşgeldinn ofeliyaacım nasılsınn bakıyımmmmmmmmmmmmmm
Hos bulduk guzelim iyiyim sen nasilsin?
Yok ya bitanem benim kocis bu gun evde is yapti bilgisayarda evde temizlik yapicaktim missfir geldi cat kapi kna azicik sinirlendim yemek yap cay kahve derken aksam oldu islerim pesi duruyor dsha yeni camasir yikatiriyorum.Uykucuuuuuuu seniiiii ne yaptın bugün gezdin mi oğlişinle yine
tatilimdee güzel şimdilikk yaaa amaa kafam azcık karışıkkk sevgilimm ailesyle tanştrmak istiyo benii ben çok kararsızımmm..seninn tatill nasılll tatlımm
hoşgeldinn ablammm nasılsınnnn bebişlerinn nasıllllllllllllllll
Hos geldin canim
Hos bulduk guzelim iyiyim sen nasilsin?
Yok ya bitanem benim kocis bu gun evde is yapti bilgisayarda evde temizlik yapicaktim missfir geldi cat kapi kna azicik sinirlendim yemek yap cay kahve derken aksam oldu islerim pesi duruyor dsha yeni camasir yikatiriyorum.
Ay çat kapı misafirede insan ne ikram edeceğini şaşırıyor valla mahcup oluyor insan.
Kolay gelsin canım
Hoşbulduk şekerlerNaber ayol Ben çok mutluyum
Ben geldimmmm
hoşbulduk şekerciiimmmtweestimle seni oyun bölümünde gördüm bi bakem dedim topiktemisiniz diye
Ben geldimmmm
Daha erken değil mi ailesiyle tanışmak için kaç yaşındasinki sen?
Ne tatili kız ben 365 gün tatildeyim zaten
Ben geldimmmm
Hos geldin canim
hoşbuldukk tatlıımm
canımmmm 89luyumm bennn 2 yılıda geçti sevgilimlee ilşkimzz ailesini tanıyorum onlarda beni biliyolar zaten tanıdık uzaktan amaa yakındanda tanışmak istiyolarrr
hayırdırr eslemcikkk nedir mutluluğunun sebebii paylaş bizimleeeeeeeeeeeeeHoşbulduk şekerlerNaber ayol Ben çok mutluyum
hoşbulduk bitanemm bebişlerin hepsi iyi tatlım
sen nasılsın canımm
Ay çat kapı misafirede insan ne ikram edeceğini şaşırıyor valla mahcup oluyor insan.
Kolay gelsin canım
Yok canim ben aslinda misafiri cok severim.ama boyle haber vermeden gelenlere kizarim sonucta cocuklu ev hazir biseyde olmayica iyice mahcup oluyo insan
Neden mutlusun canım ne güzel maşallah hep mutlu ol anlat hele ne oldu:26:
Aaa kız sen benden bir yaş küçükmüşsün tanış kız tanış
ama şuda bir gerçekki aileler işin içine girdimi işin rengi değişiyor.
Aam bu eslem nazlanır şimdi anlatmaz boşuna sorduk zaten geçen akşam kilosunu bile söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?