Berenli Saatler :)

evet nazardan olabilir elifcim dikkat et canım

Ay benim çok uykum geldi artık yazamıyorum dökülüyorum
Ama sizleri bırakmakta istemiyorum haydin öptüm sizi iyi gecelerr

Ohh gez canım boşver ya salla hayatının tadını çıkarr
doktora gittin mi lee bak kaçmadın demi

Geziyom ama kocamıda çok özledim

Gitmedim korktuğumdan değil fırsat olmadı,ve hala adet olmadım..Annem tutturdu test alalım bugün diye,almadım da,akışına bıraktım artık hayırlısı

aynen bende öyleydim canım doğumdan sonra tekrar başlamıştım ama ben arkadaş sayesinde tekrar başladım
içine çekme bişey olmaz bi tane iç falan derken tekrar başladımama artık içmicem kesinlikle

inş. daha başlamazsın ya paranızla zehirleniyorsunuz aylık annem 200lira sigaraya veriliyo neler neler alınır o parayla en önemliside zehirleniyo.

Hee anlamişko canım ben deneyceğim en kısa zmaanda bide orda frambuzalı bir pasta vardı o nasıl denedin mi hiç?

yok canım onuda çok merak ediyorum denemek istiyorum onuda.Lahmacunda var markette dondurulmuş onuda denemek istiyorum

lahmacunada bayılırım yaaaaaaaa

Geziyom ama kocamıda çok özledim

Gitmedim korktuğumdan değil fırsat olmadı,ve hala adet olmadım..Annem tutturdu test alalım bugün diye,almadım da,akışına bıraktım artık hayırlısı
Keşke gitseydin tabi sen bilrsin ama belirginsizliklerle yaşamakta zor ya yük oluyor insana
nerdeki pasta ay frambuazlı pastaa bayılırım hemen banada adres verin a101demi

A101 de gördümde tatlım hiç denemedim

Ay benim çok uykum geldi artık yazamıyorum dökülüyorum
Ama sizleri bırakmakta istemiyorum haydin öptüm sizi iyi gecelerr

İyi geceler tatlım.Tatlı tatlı rüyalar

nerdeki pasta ay frambuazlı pastaa bayılırım hemen banada adres verin a101demi

a101de tatlım denede eğer güzelse bizde alırız

ofeliyacım bana haber vermeyi unutma sonucu tamam mı bak ben heycanlıyım halaaaaaaaaaaaa

ne haberi kızzzz:26::26::26:

ya huu kızlaarr gidiyorum diyorumm bırakmıyorsunuz beni tamam gelicem yine üzülmeyin bu kadar
hadi yatıyorum ben

İyi geceler tatlım.Tatlı tatlı rüyalar

a101de tatlım denede eğer güzelse bizde alırız

ne haberi kızzzz:26::26::26:

ay şimdi herkesi telaşa vermiyim ama söyliyim ya ofeliya hamile canım 2.ci ya yani tam bilmiyoruz ama adet olmamış baya geçmiş üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…