yok hani güzel olunca etim titriyo derler yaa.Çok güzel canımi
sen beyaz tenlisin ya ondandır belkide ama ben esmerim bende öyleyim.Bugün arabada gelirken pat diye elim üstü acımı morardı şişmeye başladı çokda acıyo ya hiçbirşey yokken oldu bide annem nazardır diyo:26::26::26:
iyi geceler ablam
ama çok güzel oluyo ya herşeyi
ay yok artık
Ohh gez canım boşver ya salla hayatının tadını çıkarr
doktora gittin mi lee bak kaçmadın demi
Hee anlamişko canım ben deneyceğim en kısa zmaanda bide orda frambuzalı bir pasta vardı o nasıl denedin mi hiç?
yaaa öylee bitanemmmöyleleri var ki acaip şeylere aşerenler falann
aynen bende öyleydim canım doğumdan sonra tekrar başlamıştım ama ben arkadaş sayesinde tekrar başladım
içine çekme bişey olmaz bi tane iç falan derken tekrar başladımama artık içmicem kesinlikle
Hee anlamişko canım ben deneyceğim en kısa zmaanda bide orda frambuzalı bir pasta vardı o nasıl denedin mi hiç?
Geziyom ama kocamıda çok özledim
Gitmedim korktuğumdan değil fırsat olmadı,ve hala adet olmadım..Annem tutturdu test alalım bugün diye,almadım da,akışına bıraktım artık hayırlısı
inş. daha başlamazsın ya paranızla zehirleniyorsunuz aylık annem 200lira sigaraya veriliyo neler neler alınır o parayla en önemliside zehirleniyo.
yok canım onuda çok merak ediyorum denemek istiyorum onuda.Lahmacunda var markette dondurulmuş onuda denemek istiyorum
Keşke gitseydin tabi sen bilrsin ama belirginsizliklerle yaşamakta zor ya yük oluyor insanaGeziyom ama kocamıda çok özledim
Gitmedim korktuğumdan değil fırsat olmadı,ve hala adet olmadım..Annem tutturdu test alalım bugün diye,almadım da,akışına bıraktım artık hayırlısı
nerdeki pasta ay frambuazlı pastaa bayılırım hemen banada adres verin a101demi
Ay benim çok uykum geldi artık yazamıyorum dökülüyorum
Ama sizleri bırakmakta istemiyorum haydin öptüm sizi iyi gecelerr
Ay benim çok uykum geldi artık yazamıyorum dökülüyorum
Ama sizleri bırakmakta istemiyorum haydin öptüm sizi iyi gecelerr
nerdeki pasta ay frambuazlı pastaa bayılırım hemen banada adres verin a101demi
ofeliyacım bana haber vermeyi unutma sonucu tamam mı bak ben heycanlıyım halaaaaaaaaaaaa
Keşke gitseydin tabi sen bilrsin ama belirginsizliklerle yaşamakta zor ya yük oluyor insana
A101 de gördümde tatlım hiç denemedim
hayırlısı neyse o olsun eslemcim
elif lahmacun görmüş acaba nasıldır lahmacun
İyi geceler tatlım.Tatlı tatlı rüyalar
a101de tatlım denede eğer güzelse bizde alırız
ne haberi kızzzz:26::26::26:
ama seni bırakamayızkiya huu kızlaarr gidiyorum diyorumm bırakmıyorsunuz beni tamam gelicem yine üzülmeyin bu kadar
hadi yatıyorum ben
Keşke gitseydin tabi sen bilrsin ama belirginsizliklerle yaşamakta zor ya yük oluyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?