evet mesela benim karnım şiş şu an otobüste yer veren bile oldu yanitabi bi iki kere oldu
yaww şu sigara içen smayle nerden çıktı
sigarayı yeni bıraktım gördükçe aklıma geliyor yaa
hoşgeldinn canımm
Aaa güzel mi gerçekten şöyle kıvırmalı yuvarlak yani onları mı diyorsun
en kısa zamnda deneyeceğim canım sağol kilom az ya az olan kiloma accık daha katayım kilo
Hahahaao bayab olduğun için olmasın
Hoşgeldin turisttttttttt gez gezzz
Hoşbuldum canım,ayy herkeslerde burda bugünn
Hee kocam kızıyor maleseffneden giyemiyorsun kocanmı kızıyo canım:26:
mervem inan önceki gitmelerimde yaptım poğaça türü şeyler ya
Hoşgeldin turisttttttttt gez gezzz
banada veren olduama kolum kırılmıştı anneme vermediler bana verdile Allah razı olsun
ohh iyi etmişin ablacığım darısı annemin başına
boşver o zaman
İnş. canım ya fala inanmak istemiyorum ama burada hep çıkıyo biliyosun :))
ya ben bugün kasıtlı olarak düşmeye çalıştım ama düşemedimSamsuna çok kar yağmaz en son 5sene önce oynamıştım karla bide bugün
Hee kocam kızıyor maleseff
Şaka yaptım annem ya ben biliyorum senin becerikli olduğunu gerisini boşverr
(Sanki bana neoluyorsa görümceyim sanki)
elifim şu an varya kahkaha atıyorum ya boşver o zaman yazmışsın ya kız biz senle çok benziyoruz ya
Aaa güzel mi gerçekten şöyle kıvırmalı yuvarlak yani onları mı diyorsun
en kısa zamnda deneyeceğim canım sağol kilom az ya az olan kiloma accık daha katayım kilo
yok kız hamile sandılar hatta bir bayan yer verdi bana kaç aylık dedi de bende kabızım ondan şişkinim diyemedim 2 aylık dedim kaçtım
Hoşbuldum şekerim
Ay sorma vallahii çok gezdim bu sefer,eve gitmeden iflas edicem kesin
Annemlerdeyim ben daha,nasipse Cumartesi gitcem evime
Evet canım ondan geçende annem almıştı denedik güzeldi.Bide tiramisu var a101de ayyyy içim titriyo aklıma geldikçe
elifim ben daha 2 aylık karın nasıl oluyor onu bilmem ama uydurdum 2 aylık dedim kaçtım hemennapim kabızım ondan şişkin karnımmı deseydin utandım
Kız Allah seni davul etmesin
niye öyle kasıtlı düşmeye çalıştın ki
Hoşbuldum canım canımm,naber bakalım
Hhahahahhaelifim ben daha 2 aylık karın nasıl oluyor onu bilmem ama uydurdum 2 aylık dedim kaçtım hemennapim kabızım ondan şişkin karnımmı deseydin utandım
Ohh iyi yapıyor bende annen gibi diyeyimsen benimkini gör etek giydirmez ip askılı asla kısa kollu tişört yasak daha neler neler annemde afferim damada diyo
Evet canım ondan geçende annem almıştı denedik güzeldi.Bide tiramisu var a101de ayyyy içim titriyo aklıma geldikçe
banada veren olduama kolum kırılmıştı anneme vermediler bana verdile Allah razı olsun
ohh iyi etmişin ablacığım darısı annemin başına
dur ben şu a101 e gidiyimde o ıspanaklı böreği alıyım sana güvenyorum bakalım tadı nasıl
ahh ahh çok fena oluyo ya
ben hiç karda düşmedim de.Özendiğim şeye bak yarın meydanda düşecem .Ya dize kadar karda vardı düşsem birşey olmazdı
Hoşgeldn tatlım
ahh ahh çok fena oluyo ya
ben hiç karda düşmedim de.Özendiğim şeye bak yarın meydanda düşecem .Ya dize kadar karda vardı düşsem birşey olmazdı
Hoşgeldn tatlım
Hhahahahhaay ne güldüm yaa
Ohh iyi yapıyor bende annen gibi diyeyim
bazen insanın hoşuna gidiyor yahu kıskanılmak sahiplenmekk
Tamam bende alayım le iyi anlamdamı içini titretiyor kötü anlamdamı:26:
ben bi düştüm of her yerim morardı kızlar bendede şöyle bir durum var biri cimcik atsın bana hemen morarır orası hemde böyle mosmor olur sizde varmı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?