Berenli Saatler :)

bereeeenn kız kaynananmı çarptı seni gelemedin topiğe bi türlü ayrıntılar güzeldir inşallah güzel eğlenmişsindir bebek

bu arada benim son günüm neti kapatıyoruz yaza kadar cicilerim uzun zamandır gelip sohbet edemiyorum burda iş güç hiç bitmiyo umarım bir kaçınız gelir sohbete

Obezler topiği olacak topiğin adı

Dip not:Hamileler ve diyetliler girmesin
vallaaa benn obez oldum bile sanırımmm iyiki çikolatayla nutellayı bıraktımmm coştumm bugün yediklerimi saysammm 1 aylık depo yaptımm nerdeysee
senin yüzünden bende gidiyorum valaha salam peynir ekmek yicem

yee kızz can boğazdann gelirdee amaa az yeeseydn kaynanacğnn yemeklerinden çok yerdnnpişştt berenn çabuk gell kız ayrıntılarıı öğrenelimm yediğin içtiğin senn olsundaa gördükleribi duyduklarını anlatt

geldim bebeğim geldim hadi sohbet edelim anlatıyım ayrıntıları
ya netini neden kapatıyosun ya

geldim bebek
anlatsammıki ya

ceydacım ay nerelerdesin canm ya bizde seni çok özledik

buralardayım fıstık, sizi okuyordum arada ama sohbete katılamamıştım ne zamandır.
kızlar malum her yerde kar var ve pek çoğunuz dışarı çıkıp kar topu oynuyor, kayıyorsunuz vs.. aman diyorum çok dikkatli olun.
Ben dün geceyi hastanede geçirdim bu yüzden, hala daha kendime gelmiş değilim aslında.

çok geçmiş olsun canım ya noldu:26: bende merdivenden düştüm bacagım mosmor oldu 3,4 gün yürüyemedm:26::26:

canımmm çok geçmişş olsun yaa neyin var noldu ciddii bişey olmamştr umarmm
geldim bebek
anlatsammıki ya

anlatt hadi kızzzz

canımmm çok geçmişş olsun yaa neyin var noldu ciddii bişey olmamştr umarmm

anlatt hadi kızzzz

canım sabah kalktım hazırlandım enişten aldı beni sonra gittik kaynanama bir yemekler hazırlamış anlatamam çeşit çeşit acayip güzeldi hepsini yedim sonra tatlı yedik çay içtik derken saat 6 buçuk 7 oldu kalktım çok iyiydi bir sohbet ettik kahkalar havada uçuştu öyle canım

hosbuldum canım nasılsınn
iyiyimm canımm sağolasın sen nasılsınn asıll napıyorsnn çoktandr yoktun buralardaa hoş pek uğrayanda yoktu amaa

ohhh ohhh ne güzell yaa imrendim sana valla..bişey sorcamm kayınpederdee varmıydıı canım nasıll rahat davranabıldinmii yaa ben benmkiyle kavga ettm dündee bu yüzden küstükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…