Berenli Saatler :)

Annemde hep hamilelikte bırakıyormuş sonra devam.Bizde çok baskı yapıyoruz ama bırakmak istemiyor annem ya geçen sene ameliyat olmuştu 10gün içmedi sonra tekrar başladı bizim evde tek annem içiyo

Al sana sebep Allah'ın işi işte ama iyi olmuş valla bırakmışsın bide maşallah
tebrikler yaniiii

Allah muhabbetinizj arttirsin.her kese iyi geceler.ben yatiuorum cok uykum var.iyi gecelerrr.hepinizi opuyorum

Hhahahahha ay ne güldüm yaa

Ohh iyi yapıyor bende annen gibi diyeyim
bazen insanın hoşuna gidiyor yahu kıskanılmak sahiplenmekk

Tamam bende alayım le iyi anlamdamı içini titretiyor kötü anlamdamı:26:

yok hani güzel olunca etim titriyo derler yaa.Çok güzel canımi

ben bi düştüm of her yerim morardı kızlar bendede şöyle bir durum var biri cimcik atsın bana hemen morarır orası hemde böyle mosmor olur sizde varmı bu durum

sen beyaz tenlisin ya ondandır belkide ama ben esmerim bende öyleyim.Bugün arabada gelirken pat diye elim üstü acımı morardı şişmeye başladı çokda acıyo ya hiçbirşey yokken oldu bide annem nazardır diyo:26::26::26:

Kız deli tövbee de anacımm bencede özendiğin şeye bakk

ben yatıyorum şekerleerriyi gecelerr
hepinizi öpüyoruuummm

iyi geceler ablam
özsüt çok pahalı canım ya be en iyisi a101 den deniyim

ama çok güzel oluyo ya herşeyi

Annemde hep hamilelikte bırakıyormuş sonra devam.Bizde çok baskı yapıyoruz ama bırakmak istemiyor annem ya geçen sene ameliyat olmuştu 10gün içmedi sonra tekrar başladı bizim evde tek annem içiyo

aynen bende öyleydim canım doğumdan sonra tekrar başlamıştım ama ben arkadaş sayesinde tekrar başladım
içine çekme bişey olmaz bi tane iç falan derken tekrar başladımama artık içmicem kesinlikle

Hee anlamişko canım ben deneyceğim en kısa zmaanda bide orda frambuzalı bir pasta vardı o nasıl denedin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…