Hoşbuldum kızlarr nasılsınız bakimmmm
Laptopum bozuktu kızlarrrr telden giriyorum bikaç gündür
ama yazmayı beceremediğim için muhabbete dahil olamıyodum
kızlar ben hediyelerimi yolladım baktınızmı
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...pigi-dostluk-cekilisindeki-hediyelerimiz.html
hmm anladım canım, kıyamam
geçen gün nişan konusunu açtımda anneme annem diyoki olmaz küçüksüz vermem seni dedi ertesi günde senin yüzünden uyuyamadım ben seni vermicem kimseye banane diyo
heves işte güzelim
ama o günler gelse ne güzel olur dime ah ah zamanda hızlı geçiyor o günler gelirsede yaşlanmış olucam ya
Berencim kesene bereket canım ne kadar tatlı şeyler almışsınmavix de güle güle, sağlıkla kullansın hediyelerini
berencimm annenin öylee dedğine bakmaa amaa gerçektende yaşın küçük nişan için bencee hemm sizin şartlar ancaa 2-3 yılaa uygun olucaktı hatrladğm kadarylaa annecğin ozaman ses etmez sende burdaa bereninn sözü nişanı diyee sıralarsın albümleriibu aradaa hediyenedee hayrann kaldımm vallaa çokk özenmişsin kutun falann beğendim çokk bideee o kırmızı tsrtee bayıldımmmmmm bende alcam kendimee aynısındannn benm hediye paketm notum falann özensiz olduu yaaa o tarz şeyleri beceremmmdee sevgilimn ve annemin dedği gibi odunm benn kız odunn
kızlar yarın mevlid kandili şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun
hoşgeldimm melezgüzell kar dindimii hayat normale döndümüü ordaaaa
yaaa bizde uzunca süre görüşemeyncee oluyoo iştee tekrar tekrarr ahh ahh
bendee yaaaa acaip meraklıyım valaa yarın yılarzdaa of puf deriz kesinn sıkılırz o durumdanda heraldee
Hoşgeldin güzellikk
Seninde herkesinde Kandili mübarek olsun şimdiden,Rabbim yapacağımız ibadetleri duaları kabul buyursun
Kızlar birbirimize ismen çok dua edelim,bana hayırlı bebek için dua ederseniz çok sevinirim
Ayy Berencim yaa bu arada hediyelerin çok güzel,kesene bereketCanım kutuyu hazır mı aldın,benim kutu sorunum var ya,hazır almadıysan ne kutusu canım,nasıl yaptın
tatlım ben zaten 2,3 yıl sonra okulumuzun son yılında düşünüyorum nişanı
o tişörtün aynısından kendimede aldım
beğenmene çok sevindimcanım
Ya gerçekten verilmiş sadakan vcarmış canım Allah ailene bağışlamış seni
ceydacımm çokk çok geçmiş olsun tekrardan dikkat ett kendinee olurmuu hiçç öylee iş güc uğraşmaa yat dinlenn bikaç haftaa canından kıymetlimii kocacğnn yardım ediversn sanaa azcık hizmet etsnn miss gibii dinlenn
bendee kurbanımaa aldğmn aynısından kendimedee aldımm hatta bedeni yoktu siparş verdmm
hoşgeldin büşracaaa
valla canım gerçekten öyle oldu Allah herkesi korusun kazadan beladan
sağol kuzum, eşim zaten o kadar çok korkmuş ki bir an yalnız brakmıyor beni. Dün annem yanımdaydı, bu gece kardeşim kalacak yanımda yarın da kayınvalidem gelecek... Sağolsunlar yardım ediyor hepsi.
Evet Berencim yarın kandil bol bol birbirimize dua edelerim. Hayatımız pamuk ipliğine bağlı resmen. Hayatta sağlıktan başka önemli birşey yok, Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?