Berenli Saatler :)

hmm anladım canım, kıyamam

geçen gün nişan konusunu açtımda anneme annem diyoki olmaz küçüksüz vermem seni dedi ertesi günde senin yüzünden uyuyamadım ben seni vermicem kimseye banane diyo

heves işte güzelim
ama o günler gelse ne güzel olur dime ah ah zamanda hızlı geçiyor o günler gelirsede yaşlanmış olucam ya

berencimm annenin öylee dedğine bakmaa amaa gerçektende yaşın küçük nişan için bencee hemm sizin şartlar ancaa 2-3 yılaa uygun olucaktı hatrladğm kadarylaa annecğin ozaman ses etmez sende burdaa bereninn sözü nişanı diyee sıralarsın albümleriibu aradaa hediyenedee hayrann kaldımm vallaa çokk özenmişsin kutun falann beğendim çokk bideee o kırmızı tsrtee bayıldımmmmmm bende alcam kendimee aynısındannnbenm hediye paketm notum falann özensiz olduu yaaa o tarz şeyleri beceremmmdee sevgilimn ve annemin dedği gibi odunm benn kız odunn

tatlım ben zaten 2,3 yıl sonra okulumuzun son yılında düşünüyorum nişanı
o tişörtün aynısından kendimede aldım
beğenmene çok sevindimcanım

kızlar yarın mevlid kandili şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun

Seninde herkesinde Kandili mübarek olsun şimdiden,Rabbim yapacağımız ibadetleri duaları kabul buyursun

Kızlar birbirimize ismen çok dua edelim,bana hayırlı bebek için dua ederseniz çok sevinirim

Ayy Berencim yaa bu arada hediyelerin çok güzel,kesene bereket Canım kutuyu hazır mı aldın,benim kutu sorunum var ya,hazır almadıysan ne kutusu canım,nasıl yaptın

Hoşbuldum güzelimm Bugün biraz çıkabildim canım azaldı karın şiddeti
Hoşgeldin güzellikk

Hoşbuldum tatlımmm

yok tatlım hazzır değil kendim yaptım anlatıyım nasıl yaptım
bakkaldan bir kutu aldım bisküvi koli kutusu onu mavi yaldızlı kapla kapladım sonra kırmızı tül aldım çiçekçiden onuda üstüne kapladım sonrada kırmızı kurdele aldım bağladım ben bayılırımda kutu süslemeye

Ya gerçekten verilmiş sadakan vcarmış canım Allah ailene bağışlamış seni

valla canım gerçekten öyle oldu Allah herkesi korusun kazadan beladan

sağol kuzum, eşim zaten o kadar çok korkmuş ki bir an yalnız brakmıyor beni. Dün annem yanımdaydı, bu gece kardeşim kalacak yanımda yarın da kayınvalidem gelecek... Sağolsunlar yardım ediyor hepsi.

kızlar yarın mevlid kandili şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun

Evet Berencim yarın kandil bol bol birbirimize dua edelerim. Hayatımız pamuk ipliğine bağlı resmen. Hayatta sağlıktan başka önemli birşey yok, Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inş.

evet canım ya en önemli şey sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…