Berenli Saatler :)

ay bende berenin sözü berenin nişanı diye topic açmak istiyorum açmam lazım açmazsam çatlarım ukte kalır o çeyiz topiki ne oluyo canım ben hiç görmedim:26:

yaa hani böylee çeyiz için aldıklarının resmlerini çekip çekip koyuyolaryaaa odaa çeyip topiği olur heraldee ben ondan yapcamm söz nişann allah ne verdyse koyacam burayaa inşallahhhh tabi önce nasıl resm yüklendiğini öğrenmem lazımm

bol bol dinlen kuzum ya bizide merakta bırakma aman

ay hiç sorma nasıl meraklıyım o topicleri açmaya albümler bölümünden çıkmıyorum her gün

geçen gün nişan konusunu açtımda anneme annem diyoki olmaz küçüksüz vermem seni dedi ertesi günde senin yüzünden uyuyamadım ben seni vermicem kimseye banane diyo

ay bende berenin sözü berenin nişanı diye topic açmak istiyorum açmam lazım açmazsam çatlarım ukte kalır o çeyiz topiki ne oluyo canım ben hiç görmedim:26:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldimm melezgüzell kar dindimii hayat normale döndümüü ordaaaa
yaaa bizde uzunca süre görüşemeyncee oluyoo iştee tekrar tekrarr ahh ahh
ay hiç sorma nasıl meraklıyım o topicleri açmaya albümler bölümünden çıkmıyorum her gün

bendee yaaaa acaip meraklıyım valaa yarın yılarzdaa of puf deriz kesinn sıkılırz o durumdanda heraldee

heves işte güzelim
ama o günler gelse ne güzel olur dime ah ah zamanda hızlı geçiyor o günler gelirsede yaşlanmış olucam ya

Ya gerçekten verilmiş sadakan vcarmış canım Allah ailene bağışlamış seni

Melezim hoşgeldin

hmm anladım canım, kıyamam

ceydacımm çokk çok geçmiş olsun tekrardan dikkat ett kendinee olurmuu hiçç öylee iş güc uğraşmaa yat dinlenn bikaç haftaa canından kıymetlimii kocacğnn yardım ediversn sanaa azcık hizmet etsnn miss gibii dinlenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…