biz kızların derdi çoğu zaman erkekler tabi. bi ara kısa süreliğine aynı sınıfta bulunduğumz bi çocuğa öyle fena çarpıldım ki. kendimden asla beklemezdim bunu 2 yıllık bi ilişkim vardı daha yazın bitti. laf olsun diye değil gerçekten hayatmda sevgili istemiyodum uzun süre. ya ama bu bambaşka bişey şimdi okulda ders saatlerimz aynı sınıflarımız farklı günde bi defa belki görebiliyorum o da uzaktan. biz aynı sınıftayken aramızda bişeyler oldu ama ben yapı olarak çok soğuğum hiç konuşmam fln arkadaşı ona git konuş artık dedi o da bana baktı sonra arkadaşına dönüp o bana bakmaz dedi şok oldum sonra o hafta sınıflar ayrıldı. eskiden gittiğim heryerde onu görürdm biliyodum benim olduğum yere geliyodu hep artık durum bu. aylardır sabahlara kadar düşünüp duruyorum kafayı yicem kızlar napabilrim ben...
Deme öyle kızz,inşaallah ben hamileyimdir
Allah hayirli kismetler versin canim
yetisemiyorum gercekten yaslaniyorummm
ay bende yurtdisindayim benimde arkadasim yok
evet canım doğru bir atasözütsk ederim cicimbiraz yemek ogrenmeliyim eee nede olsa erkegin gonlune giren yol midedenmiss
ayyy bayilirim tiramisuyaa ve ayiptir soylemesiii cokkda guzel yaparim hatta benden guzel yapanida gormedimmm
not: yemek yapmasini bilmem becermem sevmem ama tatli/pasta/kek/hamur islerini yapmayi cokkk severim ve cokda guzel yaparim
ay bende yurtdisindayim benimde arkadasim yok
21 senKaç yaşındasın kiiii canım sen
hayattaaa inanmammmmsenin arkadasin yok haaa senin arkadasin yoksa bizim hicc yokkk
Uzulme kuzum bende ayni dertteyim burda sohbet ederiz bizde
InsAllahhhali hazırdaa kısmetim vardaa inşallah nasibimdede o vardırr lanet okul bitsede evlensemm:)))
ya ben kötü niyetle söylemedim.O zaman düzeltiyorum inş. aşaren hamiş yoktur
canim benimde kuzenim fransadaaabana bakk dunya kucuktur belki tanisiyorsunuzdur canim bende danimarkadan 23 bucuk yasindayim
cokk tsk ederim yaaa. uffff gece gece iyice acikmaya basliyorumm yineee
ahh ahh keske annemde bilse icli kofteyiiiiHadii hadiii yine iyisin.Benim canım şimdide çiğ köfe çekti.REglde halen olmadım offff offffffff
Bende yarın anneme yaptırıcammm
canim ben hamis degilim ama suan acayip icli kofte aseriyorummmya ben kötü niyetle söylemedim.O zaman düzeltiyorum inş. aşaren hamiş yoktur
hali hazırdaa kısmetim vardaa inşallah nasibimdede o vardırr lanet okul bitsede evlensemm:)))
yaa kızlar mantıları, tatlıları kydunuz buraya acıktııııııımmm:90:
gidip bişeyler atıştırayım
InsAllahhne okuyorsun canim ?
Benle yaşıt biri daha
Mrb canımmmmm
21 sen
yok kiz yalan borcummu var
Asıl ben yaşlanmışım 23 üm ben ühhhhüüüüühhüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?