Berenli Saatler :)

Rüzgar gülü gitmeden sana bir onerim var renki yazmak icin her yazinda renk secmene gerek yok bi kere secip yazip smileyde kullanabilirsin yani konuya her cevap verdiginde secmen lazim tabi

Sizin oralarda içli köfte yok mu canım yaa kıyamam

kendini dogaya ver
Zaten yaşlanmak doğanın kanunu değil mi

Canım bende hep sevgilim yanında olmak istiyorum ama o beni bekliyo ben onu beklicem falan yarama tuz bastın vallahi

Canım bende hep sevgilim yanında olmak istiyorum ama o beni bekliyo ben onu beklicem falan yarama tuz bastın vallahi

amaa benim sevgilim artık yanımdada değill çok sık görüşüyoruzz amaa olsun başka şehrde artıkk((sen kaç yıl beklyceksinkii?bidee bidee herkeslerr 20 yaşnda 21 yaşndaa evlenmişş benn evde kaldımm

evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll

evrenimm ALLAH aenden razı olsunn hemencecik everdin beni kucağımaa bebeyide verdinnelin değmişkenn bide büyütsen benim yavruyuu
yokk herkes kendi bebeni buyutsun bakamam bennn kusura bakmayasinn
Bende Eylülde giricem 24 üme.
Walla yaşlanmaktan korkuyorum ben yaa büyümek istemiyorum
Evlimisin canım sen?
yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demek. canim ben evliyim bu yaz evlendim daha tap taze gelinim ama kocisimle ayriyiz malum ben danimarkada oda turkiyede kaliyo ins seneye tasinir yanima
ya kızlar su yemek muhabbetini sonlandırın yoksa ölecem gittim yarım ekmek bişeyler hazırladım yedim siz konustukca daha da yiyesim geliyorrr
yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorumm
ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biter
Sizin oralarda içli köfte yok mu canım yaa kıyamam

Zaten yaşlanmak doğanın kanunu değil mi

maleseff kimse bilmiyooooo yaa bizim burdaki icli kofteler biraz farkli tam sizinki giib degil ama ben sizinkini cokkk seviyorummm kaynanam yapti yazin ve yemeye doyamadimm zaten hepsinide ben yedim diyebilirimm

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yeter yahuu ne iştahmıs sizdekii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…