Kizlarr ben cikiyorum kocisim yatti bende pesinden gidiyim bariopuyorum sizleri cok tatlisiniz hepinizde [COLOR=#006400]iyi geceler yarin gorusuruz [/COLOR] :128:
hmm yokk tatlim bizim kuzen pariste degill:26: baska bi yerde ama neresi oldugunu bilmiyomeee nasil pariz guzel mii bizde ins kocisimle bi kac sene sonra ugrariz
annecigin yapip yollayamazmiiiii:26::26: neyse yaa sen benim yerime yeee bende yemis kadar olmam tabi ama idare ederik
Zaten yaşlanmak doğanın kanunu değil mi
kendini dogaya ver
Kizlarr ben cikiyorum kocisim yatti bende pesinden gidiyim bariopuyorum sizleri cok tatlisiniz hepinizde iyi geceler yarin gorusuruz :128:
Sizin oralarda içli köfte yok mu canım yaa kıyamam
yaa evrenimm sen kaç yaşındasınn?biliyorum biliyorumdaaa az değil yaa 2 yıl var dahaa ben kpssyede hazrlancam 1 yılda öyle..yazıkk sevgilim bni bekliycekk..yaa benn hep onunla oluyum istyrumm napıyımm((zaten sonraa yaşlancam kartaa kaçıcamm
Canım bende hep sevgilim yanında olmak istiyorum ama o beni bekliyo ben onu beklicem falan yarama tuz bastın vallahi
bende yavastan gitsem iyi olacak
evrenimm ALLAH aenden razı olsunn hemencecik everdin beni kucağımaa bebeyide verdinnelin değmişkenn bide büyütsen benim yavruyuu
yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demekBende Eylülde giricem 24 üme.
Walla yaşlanmaktan korkuyorum ben yaa büyümek istemiyorum
Evlimisin canım sen?
yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorummya kızlar su yemek muhabbetini sonlandırın yoksa ölecem gittim yarım ekmek bişeyler hazırladım yedim siz konustukca daha da yiyesim geliyorrr
ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biteryaa evrenimm sen kaç yaşındasınn?biliyorum biliyorumdaaa az değil yaa 2 yıl var dahaa ben kpssyede hazrlancam 1 yılda öyle..yazıkk sevgilim bni bekliycekk..yaa benn hep onunla oluyum istyrumm napıyımm((zaten sonraa yaşlancam kartaa kaçıcamm
Sizin oralarda içli köfte yok mu canım yaa kıyamam
gitmmeeeeeee durrr nee olursunnnn gitmeeee kalllllll yalann söyledmmm
kızlar ben çıkıyorummmmm öpüyorum sizi bol sohbetler diliyorum
yokk herkes kendi bebeni buyutsun bakamam bennn kusura bakmayasinn
yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demek. canim ben evliyim bu yaz evlendim daha tap taze gelinim ama kocisimle ayriyiz malum ben danimarkada oda turkiyede kaliyo ins seneye tasinir yanima
yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorumm
ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biter
maleseff kimse bilmiyoooooyaa bizim burdaki icli kofteler biraz farkli tam sizinki giib degil ama ben sizinkini cokkk seviyorummm kaynanam yapti yazin ve yemeye doyamadimm zaten hepsinide ben yedim diyebilirimm
kızlar ben çıkıyorummmmm öpüyorum sizi bol sohbetler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?