- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
mrb guzelimmmama ben simdilik 23 yasindayim kismetsee 24 olacak 2 ay sonraa
yaa kızlar mantıları, tatlıları kydunuz buraya acıktııııııımmm:90:
gidip bişeyler atıştırayım
ivet canim tek zaten can sktimi alan sey kk yani
canim benimde kuzenim fransadaaabana bakk dunya kucuktur belki tanisiyorsunuzdur canim bende danimarkadan 23 bucuk yasindayim
cokk tsk ederim yaaa. uffff gece gece iyice acikmaya basliyorumm yineee
Canım benimm biliyorum tabiŞaka yaptımm sadece:26:
Hamile olmayı çok istiyorum da
ingilizce iktisatt ama okuyamıyorumm okuyo gözükyorumm:)))böylee evlenip evde oturasım varr:))
ahh ahh keske annemde bilse icli kofteyiiii
canim ben hamis degilim ama suan acayip icli kofte aseriyorummm
sabir canim benimm herseyin zamani vardir.. sen biraz sik disini okulunda biterr bide bakmissin anaaaa kucakda bebe varr
21 sen
yok kiz yalan borcummu var
ingilizce iktisatt ama okuyamıyorumm okuyo gözükyorumm:)))böylee evlenip evde oturasım varr:))
Muradına erersin inş. canım
cok yaslanmissin evet
Valla bende aciktim bu saattede yersem hicte iyi olmaz biliyorum
Aynen benimde
Belkide taniyorumdur canim ben paristeyim kuzenin nerde ? Memnun oldum canim
annecigin yapip yollayamazmiiiii:26::26: neyse yaa sen benim yerime yeee bende yemis kadar olmam tabi ama idare ederikOyyyyyy kuzum gel benim annem sanada yapar
peki ozaman tatlim ben burdayimm herzamannnnn
kizzz sussss ne diyorsunn aaaaaevlenip evde oturasim var diyoo bideee sana bisi diyim mii tatlimm bundan 6 ay once evet tam 6 ay once bende senin gibi dusunuyodum ama 6 aydir evdeyim veee sana sunu diyebilirim ev hayatii cokkkkkkkk sikici bunalticiiii, depresyona girersin krizlere girersinn kendinden vazgecersinn offf offfff aklima gelmeyen bir suru kotu seyyyy....
Kızzz öyle deme.
Sen 21 sinde yaşlandım diyon.Ya ben napim nerelere gidim:18:
Kizlarr ben cikiyorum kocisim yatti bende pesinden gidiyim bariopuyorum sizleri cok tatlisiniz hepinizde iyi geceler yarin gorusuruz :128:
Kizlarr ben cikiyorum kocisim yatti bende pesinden gidiyim bariopuyorum sizleri cok tatlisiniz hepinizde iyi geceler yarin gorusuruz :128:
ya kızlar su yemek muhabbetini sonlandırın yoksa ölecem gittim yarım ekmek bişeyler hazırladım yedim siz konustukca daha da yiyesim geliyorrr
peki ozaman tatlim ben burdayimm herzamannnnn
kizzz sussss ne diyorsunn aaaaaevlenip evde oturasim var diyoo bideee sana bisi diyim mii tatlimm bundan 6 ay once evet tam 6 ay once bende senin gibi dusunuyodum ama 6 aydir evdeyim veee sana sunu diyebilirim ev hayatii cokkkkkkkk sikici bunalticiiii, depresyona girersin krizlere girersinn kendinden vazgecersinn offf offfff aklima gelmeyen bir suru kotu seyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?