Berenli Saatler :)

yaa kızlar mantıları, tatlıları kydunuz buraya acıktııııııımmm:90:
gidip bişeyler atıştırayım

Valla bende aciktim bu saattede yersem hicte iyi olmaz biliyorum
ivet canim tek zaten can sktimi alan sey kk yani

Aynen benimde
canim benimde kuzenim fransadaaa bana bakk dunya kucuktur belki tanisiyorsunuzdur canim bende danimarkadan 23 bucuk yasindayim

cokk tsk ederim yaaa. uffff gece gece iyice acikmaya basliyorumm yineee

Belkide taniyorumdur canim ben paristeyim kuzenin nerde ? Memnun oldum canim

ahh ahh keske annemde bilse icli kofteyiiii

canim ben hamis degilim ama suan acayip icli kofte aseriyorummm

sabir canim benimm herseyin zamani vardir.. sen biraz sik disini okulunda biterr bide bakmissin anaaaa kucakda bebe varr

Oyyyyyy kuzum gel benim annem sanada yapar

21 sen

yok kiz yalan borcummu var

peki ozaman tatlim ben burdayimm herzamannnnn

ingilizce iktisatt ama okuyamıyorumm okuyo gözükyorumm:)))böylee evlenip evde oturasım varr:))

kizzz sussss ne diyorsunn aaaaa evlenip evde oturasim var diyoo bideee sana bisi diyim mii tatlimm bundan 6 ay once evet tam 6 ay once bende senin gibi dusunuyodum ama 6 aydir evdeyim veee sana sunu diyebilirim ev hayatii cokkkkkkkk sikici bunalticiiii, depresyona girersin krizlere girersinn kendinden vazgecersinn offf offfff aklima gelmeyen bir suru kotu seyyyy....

ya kızlar su yemek muhabbetini sonlandırın yoksa ölecem gittim yarım ekmek bişeyler hazırladım yedim siz konustukca daha da yiyesim geliyorrr

Kizlarr ben cikiyorum kocisim yatti bende pesinden gidiyim bari opuyorum sizleri cok tatlisiniz hepinizde iyi geceler yarin gorusuruz :128:

Valla bende aciktim bu saattede yersem hicte iyi olmaz biliyorum

Aynen benimde

Belkide taniyorumdur canim ben paristeyim kuzenin nerde ? Memnun oldum canim

hmm yokk tatlim bizim kuzen pariste degill:26: baska bi yerde ama neresi oldugunu bilmiyom eee nasil pariz guzel mii bizde ins kocisimle bi kac sene sonra ugrariz

Oyyyyyy kuzum gel benim annem sanada yapar
annecigin yapip yollayamazmiiiii:26::26: neyse yaa sen benim yerime yeee bende yemis kadar olmam tabi ama idare ederik

Kızzz öyle deme.
Sen 21 sinde yaşlandım diyon.Ya ben napim nerelere gidim:18:

kendini dogaya ver

yaa evrenimm sen kaç yaşındasınn?biliyorum biliyorumdaaa az değil yaa 2 yıl var dahaa ben kpssyede hazrlancam 1 yılda öyle..yazıkk sevgilim bni bekliycekk..yaa benn hep onunla oluyum istyrumm napıyımm((zaten sonraa yaşlancam kartaa kaçıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…