kızçelerim bende çıkıyorum uyumam lazım yarın erken kalkıcam
hepinize allah rahatlık versin iyi geceler
vuslatcım sen de yat hadi
kızçelerim bende çıkıyorum uyumam lazım yarın erken kalkıcam
hepinize allah rahatlık versin iyi geceler
vuslatcım sen de yat hadi
Buyur kuzucum
Eki Görüntüle 343747
Çayın yanında başka şeylerde var ama hamile var
Vuslat abla keşke bana yakın olsaydın,ben hep sana yapıp yapıp getirirdim
merveeeeeeeeeeeeee hosgeldin
Nasılsın tiwim iyi misin görüşmeyeli
Ah canım ya hemen de farketmiş beni börek yapmaya gitmiştim geldim
Hoşbuldukkk yeşil sahalara tekrar döndüm gecelere yaniii
iyiyim canim ya sen nasilsin gittimi misafirlerin
börekmi dedinnnnnnn
benim pakette kurbancığıma ulaşmış tel. konuştuk tweestimlekardeşinin sözü olucakmış telaşları olduğu için fotoları geç ekleyebilir
beğenmez diye korkuyorum inşallah beğenirr yaa:18:
bu arada ben kargo şirketimden çok memnun kaldı kızlarr
dün verdim bugün eline ulaştı şaşırdım valla
Evet canım gitti gitti çok şükür yarabbimm
Ohh bee
ablacımm benimm ellerinee sağlıkkkkkkkkkkkkkk hediyelerimm geldiii hepsinii ayrı ayrıı beğendimmm amaa enn çokk mutlu olduğumm şeylerii yiyorumm şuandaaa paketini açmadann tahhmn ettimm nee olduğunu annemdee çok güldüü heryerdee belli etmişsinn boğazınn büyüklüğünü dediii bu aradaa kütümm paketimm çok şekerlerrrrrrrrr o müziklii albumdeee harikaa amaa kız kardeşimmm bendenn almazsaaa resm koyucamm içinee bebeklik fotomuu bluzumudaa çokk beğendimmm ellerinee saglıkkk ablammm senn o soğuktaa kızınlaa bnm için gezip hediyee aldınyaa hamile hamileee vallaaa nedesemm bilemedimm hakkını helall et ablacımmmmmresmleride birazdan eklemeye çalşcammm
ne o kiz 5 kiloluk nutellami yollamiseklede bakalim hedayelere
ay ispanagi sevmem ama boregi guzel olur herhalde bende yarin yapayim bari bugun hic halim yok yesin yesin eniste yazik aksama kadar calisiyorlar esim sabah ise gidince uzuluyom valla uykusundan uyaniyo bu sogukta ise gidiyor ama naparsin gecim derdi
canımm nasıll ekliycemm yaa ben hiç eklemedim foto burayaa bilemedimkii kurcalıyom sabahberiii
canımm nasıll ekliycemm yaa ben hiç eklemedim foto burayaa bilemedimkii kurcalıyom sabahberiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?