Akşam eve gidince bi resmimi paylaşcam canım, kendi göbüşlerinize dua etceksiniz
Gerçi o zaman aşırı gazım vardı şimdi biraz rahatladım
tamm bitanem dıkkat et kendınee
bende kıymanın cözülmesını beklıyorum.lahana dolması ypıcm.corb daa.yaanına ne yapsamkı?:26:
ne göbeği kız atma gyet fıstık gibisin bide beni gör
çorbayla dolma yeterli canım bence ya
tamam kuşum hadi ben cıkıyorum bitanem işler beni bekliyor.öptümmm
melezcim ben çıkıyorum işler ve dersler ve yemekler beni bekliyor öpüyorum canım 14 şubatta aldıgın tuniği giycem
ablacımm benimm ellerinee sağlıkkkkkkkkkkkkkk hediyelerimm geldiii hepsinii ayrı ayrıı beğendimmm amaa enn çokk mutlu olduğumm şeylerii yiyorumm şuandaaa paketini açmadann tahhmn ettimm nee olduğunu annemdee çok güldüü heryerdee belli etmişsinn boğazınn büyüklüğünü dediii bu aradaa kütümm paketimm çok şekerlerrrrrrrrr o müziklii albumdeee harikaa amaa kız kardeşimmm bendenn almazsaaa resm koyucamm içinee bebeklik fotomuu bluzumudaa çokk beğendimmm ellerinee saglıkkk ablammm senn o soğuktaa kızınlaa bnm için gezip hediyee aldınyaa hamile hamileee vallaaa nedesemm bilemedimm hakkını helall et ablacımmmmmresmleride birazdan eklemeye çalşcammm
Selammmmmmm kızlarrrr
Beroşşş, vuslat ablam nasılsınızzzz
Battı balık yan gider dedimmmmm ve bi güzel böreklere dadandımmm ben dee,
göbek aldı başını gidiyo zaten
bitanemm benimm hepsini güle güle kullanesteğfirullah canım değer verdiğim insanlar için herşeyi yaparım canım
seve seve gezip aldım hediyelerinimüzikli çerçeveden kendimede alıcam tatlımm bayıldım ona
darısı elifimle benim başımıza...
sizinn hediyelerinzdee gelirr ablacımm yaaa başımaa ne geldii benimm bilemezsinzzz eslemee yolladığım hediyee tekrar kırıkkaleye geldii sanırımmm ptt kargo takiptee öyle yazıyo anlamadım yarın sabahh gidip bakıcamm pttyee adres tanınmıyorr diyee yazıyo esjlemm kızz nee uğraştrdınn benii yaaa 3 kere kargoyaa gittim 4.olucakkk bu eslemmcimm adresnii bana bidaha yollarmısınn canımmmmmm yaaa pttde sorun var desemm yokk dün arkadaşm denzliden paket yolladı bugün elimee geçtii
canim benim kotu olmus yaa adresiimi bulamamislar yoksa adrs yanlismi:26:
tweestiimm ben cikiyorum canim sofrayi hazirlicam benim kocisin ac kalmaya tahammulu yokopyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?