Berenli Saatler :)

Akşam eve gidince bi resmimi paylaşcam canım, kendi göbüşlerinize dua etceksiniz
Gerçi o zaman aşırı gazım vardı şimdi biraz rahatladım

gaz demeye bitnem bende ne yesem gaz ypıyo anlmdım gitti.hele adet döneminde daha fazla oluyorr.

melezcim ben çıkıyorum işler ve dersler ve yemekler beni bekliyor öpüyorum canım 14 şubatta aldıgın tuniği giycem

bitanemm benimm hepsini güle güle kullan esteğfirullah canım değer verdiğim insanlar için herşeyi yaparım canım
seve seve gezip aldım hediyelerinimüzikli çerçeveden kendimede alıcam tatlımm bayıldım ona
darısı elifimle benim başımıza...

Selammmmmmm kızlarrrr
Beroşşş, vuslat ablam nasılsınızzzz

Battı balık yan gider dedimmmmm ve bi güzel böreklere dadandımmm ben dee,
göbek aldı başını gidiyo zaten

canım benim bizde elektrikler yoktu sabahtan beri
telden girdim ordanda yorum yazamıyorum deli oldum ya okumakla yetindim
off bulamadım telden nasıl yazıcam msj ya

yasasin telden yorum yazabiliyorum artik ayarlari bulup yaptim ama fazla msj karakteri yok ve de cok yavas napim esim kiziyo cok pc basinda kalinca gizlice girerim artik

sizinn hediyelerinzdee gelirr ablacımm yaaa başımaa ne geldii benimm bilemezsinzzz eslemee yolladığım hediyee tekrar kırıkkaleye geldii sanırımmm ptt kargo takiptee öyle yazıyo anlamadım yarın sabahh gidip bakıcamm pttyee adres tanınmıyorr diyee yazıyo eslemm kızz nee uğraştrdınn benii yaaa 3 kere kargoyaa gittim 4.olucakkk bu eslemmcimm adresnii bana bidaha yollarmısınn canımmmmmm yaaa pttde sorun var desemm yokk dün arkadaşm denzliden paket yolladı bugün elimee geçtii

canim benim kotu olmus yaa adresiimi bulamamislar yoksa adrs yanlismi:26:

canim benim kotu olmus yaa adresiimi bulamamislar yoksa adrs yanlismi:26:

canım adres tanınmıyor diyo yanlış yada eksikti sanırımm bende diyorumm 10 gün oldu nasıll ulaşmaz eline diyee kargoylaa kavga ettm şimdi yarın gidicemm yüzüü eğip adres yanlşmş diyee bida yolluycam öğleden önce yetişeblrsemmm :26::26:bu telaşımızın içinde kötü oldu yaa yarın umarm halledeblrmm ablacım yaaa annemm bugünn kargocuyumu beğendin ne ikidebir kargoyaa gidiyon dediii

tweestiimm ben cikiyorum canim sofrayi hazirlicam benim kocisin ac kalmaya tahammulu yok opyorum canim

Selam kimse yok mu?

Tweest bende şans olsa şaşarım zaten... O kadar yorulmuşsun bide iş arasında ya üzüldüm bak şimdi:26:

Şu ana kadar hep gelmişti kargolarım,ptt olunca mı sorun oluyoki acaba,ordaki görevlide kızdı zaten bana mayyak adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…