Berenli Saatler :)

biz variz...
gorevli niye kizdi sana dövseydin bi guzel

biz variz...
gorevli niye kizdi sana dövseydin bi guzel

Ya Tweest gönderdim ulaştı sana deyince,bende tüm kargo şirketlerini aradım,hiçbiri yok deyince pttyi aradım en son Adamla konuştuk vs,gelmiş ama dedim geldiyse gelin alın dedi Döverdim yanımda olsaydı,kız ben çok sinirliyimdir Bugün hastanede kadınla doktorada girişecektim kocişim sakinleştirdi

gittinmi hastaneye ne yapti kiz doktorda dayagi yicekti

görevli sana niye kızıyoo yaaa heyy allahımm her işimde bi aksilik oluyo benmm bende yarın onlaraa biliyorumm amaa insan bi arar yada msj atr oraya okadar numara yazıyorzz boşamı yazılıyo insanı uğraştırıyolarr..ben daha önce pttylee çok karo aldım yolladım hiçç sorun çıkmamştı hep günnde ulaştı falann bu ilk oluyoo belki kasaba olduğndan olmştrr bilemedimm neyse yarın bakıyımda öğleden önce açık kargo bulrsam yolluycammm elinee geç geçicek amaa yavrum kusura bakmaa benim hatam değil ben 31inde yollamştım taaa

tatlım sen nezamann konştunnkii yaaa keşkee gidip alsaydınnn netteen baktımm kırıkkaleye gelmiş gözüküyoo benmi yanlş anlıyrm yoksa of

Meraba Elifim Vuslatım Ofeliyam

nasılsın tatlım.Ben pek iyi değil

iyiyim elifimm sen nasilsin canimgectinmi samsunaburdada kar var iki gundur araliksiz yagiyor okullar bile tatil oldu

ağlayacam sinirden ablam ya geçemedik o kadar canım sıkıldı ki.Bindik arabaya bi bayır var oraya geldik çıkmadı araba ama abim kontağı çevirdi lapa lapa kar yağdı neyse dedik kısmet değilmiş ama sinir küpü olduk ikimizde.Ama akşam asıl darbe yaşadık meğerse bugün okullar tatilmiş bi allahım kulu arayıp haber vermedi meb den ya bilseydik çeker giderdik evimize sabah hava güzelken yollar açıkken.Cumaya kadar nasıl geçecek vakit.Banyo yok birşey tmiz çamaşır yok.Acayip kötüyüm annemide çok özledim tansiyonum bile düştü başım ağrıyo bugünden beri

gittinmi hastaneye ne yapti kiz doktorda dayagi yicekti

Ay canım bak şimdi yaramı deştin,du anlatim

Eşimin bi süredir baş ağrıları vardı,bugüne sıra almış beraber çıktık doktora 11'deydi sırada...Sıra gelmedi bir türlü öğleden sonraya kaydırdılar..Neyse öğlen gittik yine,baya bi bekledik doktor hanımı Geldi,tomogrofiye yolladı kocacımı:18: Oraya gittik ana bi baktık hiiiiiçkimse yok,etrafında gezindik binanın sorduk görevlilere..Sonra bi bayan görevli geldi,doktor gelcek birazdan dedi..Neyse buraya kadar herşey normal..Bekle Allah bekle,yok gelmiyo beyfendi En sonunda fırladım gittim görevli kızın yanına,o kadar sinirlenmişim ki,dayandım masaya ne zaman gelcek dedim,ayy ne kadar psikopat görünmüşümdür kimbilir Oda 5 10 dakkaya gelir dedi..5,10 dakkadan beri bekliyoruz zaten,otobüse yetişcez dedim.Kaçta diye sordu,attım bi rakam Daha bi saat var dedi,bende ona göre işimiz gücümüz var dedim Sonra çıktı dışarı bu..5 dakka olmadan geldi zaten,çıkarkende hiç yüzüne bakmadım Bakalım sonuçlar Pazartesiye kaldı,dua et de bişey çıkmasın:18:

Son düzenleme:
tatlım sen nezamann konştunnkii yaaa keşkee gidip alsaydınnn netteen baktımm kırıkkaleye gelmiş gözüküyoo benmi yanlş anlıyrm yoksa of

Canım iki gün oluyodur heralde hatırlamıyorum net..Senin buraya yazdığın gecenin ertesi günü aradım ben..Barkot numarası sordu bana,bende bilmediğim için bilmiyom dedim...
Bende baktım canım,öyle gözüküyo evet..Aramaları gerekiyo niye haber vermiyolar anlamış değilim,ne biçim görev anlayışıdır bu..

Ordakiler aradımı tekrar Kırıkkaleye gelince seni?

Geçmiş olsun tatlım.İnş. birşey çıkmaz

Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz

Naberrr kızzz katill nasılsınnn

Geçmiş olsun tatlım.İnş. birşey çıkmaz

Sağol canım inşaallah amin,ona bişey olursa yaşayamam ben,Allah ondan alsın,bana versin

Sanada geçmiş olsun bu arada,canım anlamadım ama sen abinle mi kalıyosun?Bazen şartlar elvermiyo,burası da kasaba olduğundan bu sene iki üç defa sular dondu,bulaşıklar çamaşırlar temizlik kaldı hep,berbat haldeydi ev..Anlıyorum o yüzden seni,sıkmamaya çalış o güzel canını..

canim benim yaa uzulme vardir herseyde bir hayir:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…