Berenli Saatler :)

Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz

Naberrr kızzz katill nasılsınnn

Pek iyi değilim kalıverdik köyde.Sen nasılsın canım

Tatlım abim öğretmen Samsunun asarcık ilçesinin köyünde öğretmen haftaiçi burada haftasonu samsuna evimize geçiyoruz.Ama kar nedeniyle gidemedik evimize.Bizim burada çamaşır makinemiz banyo şofben falan yok.Zaten olsada suyu ısıtamaz acayip soğuk burası.Akşamda wcye girdim buz tutmuş yerler ayağım kaydı dümdüz olacaktı az kala çatalım.
Bide çok eksiğimiz var kömürümüz bitti ya (

Son düzenleme:
Hoşbuldum tatlımmm saol

Kızlar ayağımın tozuyla size bişi sorcammm. Sarımsak ve badem yağı
hariç kaş çıkaran bişey biliyo musunuzzz:26:

Ayy sarımsak sürmüştüm ben yaaa.Kayısı çekirdeği yağını iyi diyolar canım ama denemedim

Hoşbuldum tatlımmm saol

Kızlar ayağımın tozuyla size bişi sorcammm. Sarımsak ve badem yağı
hariç kaş çıkaran bişey biliyo musunuzzz:26:

Evet bu ikisini bende duymuştum ama kullanmadım hiç:26:

Benim kaşlarımda ince sayılır malesef,boyuyorum kalın gözüksün diye İşe yarıyo dimi ama Melezim boyamak,gördün dimi facede beni

Kalınlaştırmak istiyorum aslında,varsa bi çözümü olan,bende bekliyorum cevabını:26:

INSALLAH birsey cikmaz canim,ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN)

belki sinuzit ve migren olabilir :26::26:

ay canim niye orayada almadiniz ki gerekli seyleri durummu musait degil yoksa,
tayin felanmi bekliyorsunuz :26:

Benimm kaşlarımda çok ince ve kısa bide çok kaşıdığımdan hep dökülüyo.Boyamak işe yarıyo mu gerçekten kalemle mi boyuyosun yoksa kuaförde mi

Kıyamam canım.. Çok iyi anlıyorum,aynı şeyler başıma geldi..Tuvalet adeta buz pisti gibiydi Giremiyodum,terliği giyiyodum baktım olcak gibi değil terliği çıkarıp koyarken kendiliğinden kayıyodu terlik

Hayatımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım,eşimin görevi nedeniyle kasabadayız,mecburen katlanıyoruz şartlara napalım,geçici zaten hepside..

Allah size de kolaylık versin,odun falan da mı yok hiç canım..İnşaallah yakacak sağlanır hemen

koparırımmm o dilini kökünden haaa

ay canim niye orayada almadiniz ki gerekli seyleri durummu musait degil yoksa,
tayin felanmi bekliyorsunuz :26:

Canım kömürü samsundan getiriyorduk her hafta iki çuval iki çuval ilçede köye kadar getirmiyolar.Biz nasılsa her hafta samsuna gidiyoruz diyerek fazla fazla almıyoruz araba yük olmasın diye burası hep uçurum falan yollarda kötü diye.Allahtan odun bol veliler getiriyor

eslemciimm birsey cikmaz insallah korkma bitanem
migren olabilir tweetiynin dedigi gibi

INSALLAH birsey cikmaz canim,ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN)

belki sinuzit ve migren olabilir :26::26:

Amin canım çok sağol

Evet bende migren olabilir diyorum,gürültüye dayanamıyorum diyor..İnşaallah öyledir
Bende de var zaten migren,oda dayanılcak gibi değil,kullanmıyorum ilaçlarımı

ilk sen dil uzattin
ay zordur ya sogukta falan,agbini evlendirinde sende gitmekten kurtul
sen niye gidiyorsun ki okulun vs, yokmu ?
Amin canım çok sağol

Evet bende migren olabilir diyorum,gürültüye dayanamıyorum diyor..İnşaallah öyledir
Bende de var zaten migren,oda dayanılcak gibi değil,kullanmıyorum ilaçlarımı

sinuzitte olabilir ama INSALLAH hic birsey cikmaz :)

Sağlık olsun kuzum yaa üzülmee Duşu da şu düşünceyle dert etmeyebilirsin:
Eskiden hergün duş alırdım (hatta yazın daha fazla) ben, cildiyeye gittim, kadın
tatil günlerinde saçlarını baya yağlı bırak,kendi yağıyla beslensin vs dedi
Ben de tatil günleri 3-4 gün yıkanmıyorum, margarin kafa gibi geziyorum
Sen de saçlarına bakım yaptığını düşün

Ayy sarımsak sürmüştüm ben yaaa.Kayısı çekirdeği yağını iyi diyolar canım ama denemedim

Bi de onu deniyim bakalım. Kayısı çekirdeği yağını cildime sürüyorum ben tatlım, baya iyi geliyo tavsiye ederim

Sarımsak çok iyidir canım denemediysen denemeni öneririm. Bir de yağ karışımları var badem yağı,
hint yağı vs diye onlar da çok iyi. (benim kaçlar alıştı onlara artık, ondan cevap vermiyo )
Senin kaşlarda boya mı var kızzz:26: Çok güzel simsiyah duruyoooo Benim arası çok açık onu
kapatmak istiyorum, malesef boyayla olmaz
hosgeldin tatlim

Hoşbuldum ablacım nasılsın iyi misinnnn

Artık horona girdik oynayacaz.Annem ben gelirim yarın yada pazartesi diyo ben çok bunaldım diye.Ya bi de insanın bilmedği yabancı olduğu bi yer olunca daha fena oluyo

Benimm kaşlarımda çok ince ve kısa bide çok kaşıdığımdan hep dökülüyo.Boyamak işe yarıyo mu gerçekten kalemle mi boyuyosun yoksa kuaförde mi

Ayy belli değil mi resimlerde boyadığım,ohh iyi bari

Canım bence işe yarıyo,hatta annem falan kalın kaş sevdiğinden biraz daha yap diyip duruyo

Yok kuaföre gitmiyorum,bildiğin göz kalemiyle boyuyorum kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…