Berenli Saatler :)

Evet canım sarımsağı çok duydum,görümcemin de kaşları inceymiş,sarımsakla kalınlaştırdım diyo,şimdi kalın ve çok hoş,hiç alınmamış gibi..

Açıkçası denemeye de korkuyorum sarımsağı,nefret ederim kıldan tüyden,orama burama bulaştırırsam sürerken,her tarafımda çıkarsa diye

ilk sen dil uzattin
ay zordur ya sogukta falan,agbini evlendirinde sende gitmekten kurtul
sen niye gidiyorsun ki okulun vs, yokmu ?
ayy bende öyle düşünüyorum evlendireyim onu var mı bildiğin.Canım açıköğretim üniversite okuyorum ben burası ders çalışmak için ideal köy falan olduğundan gerçi tv pc var ama.Sen bana selam yazmadğınından uzattım ben

Benim saçlarım iki hafta yıkanmayım hiç yağlanmaz.Onun yağlanmasını bekleyene kadar bitlenirim

Bende cildim için gül suyu kullanıyorum rosensenin saf gül suyu var yumuşacık yapıyo.Gözüme de sıkıyorum gözü falanda temizliyo canım

Sarımsakta yastığı kokutuyo annem git yanımdan diyo onu sürünce ama daha çok siyahlaştırmak için değil mi:26::26:

Artık horona girdik oynayacaz.Annem ben gelirim yarın yada pazartesi diyo ben çok bunaldım diye.Ya bi de insanın bilmedği yabancı olduğu bi yer olunca daha fena oluyo

Kızz seni kader arkadaşım seçtim Benimde burda hiç arkadaşım yok Allahtan annen yakınmış,gelir inşaallah da rahatlarsın biraz canım

Yok kız o kadar da değilBi bulaşmayla her yerinde çıksaydı benim kıl yumağı olmam gerekirdi
Saçıma sürüyorum türlü türlü yağları, duş alırken o mecburen heryerime bulaşıyo

yok ya nerden olsun,izdivaca katilsin
senin icin iyi oluyordur o zaman :)
selaaaaaaaaaaaaaam oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…