- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
hoşbulduk canım nasılsın?
Hoşbulduk tatlım.....Nasılsın
Ben Dilay
ben bugün siteye giremedim geçici bakım var yazıyodu sizdede oldumu kızlar
@_Ruzgargulu_ bendende iyi canimmm
@vuslat79 hosgeldin ablacim
@baby_dilay selammm canim hosgeldin
@meltem_eymen selammm canim hosgeldin
iyiyim fistiklar sagolunn sizleri sormali..
Memnun oldum canim bende GùL
bendede oyleydi herkezde ayniydi sanirim:44::44:ben bugün siteye giremedim geçici bakım var yazıyodu sizdede oldumu kızlar
Oyyyyy tibitimde burdaymışşşşş
Hoşbulduk tatlımmmm
hoşbulduk şekeeerrrr
bugun yasadigim, seyi anlatayim resmen insanlik olmus tamam yurtdisindayim adamda yabanciydi ama komsu sonucta yani basta insanlik...
simdi alisverise gittim geri geldim eve merdivenlerden alisveris arabasini indirmeye calisirken yukardan assa indirmeye calisiyordum cekerek arabadan ekmek poseti dustu o sirada ben arabayi cevirmeye calisirken merdivenlerden bizim ust katta oturuyor sanirim tanimiyorum ama insan bi yaardim eder adam geldi ve bana yardim etmek yerine ekmege basmamaya calisarak arabanin uzerinden atladi ve evine gitti vay arkadas ben olsam kadin halimle yardim etmeye calisirdim
hosbuldummmmm canım nasılsınız kızlarr
dolaniyoruz buralarda sen nasilsin
Yaslar kac canlarimm ona gore hitap ediyim ((tivi'cik disinda ))
bugun yasadigim, seyi anlatayim resmen insanlik olmus tamam yurtdisindayim adamda yabanciydi ama komsu sonucta yani basta insanlik...
simdi alisverise gittim geri geldim eve merdivenlerden alisveris arabasini indirmeye calisirken yukardan assa indirmeye calisiyordum cekerek arabadan ekmek poseti dustu o sirada ben arabayi cevirmeye calisirken merdivenlerden bizim ust katta oturuyor sanirim tanimiyorum ama insan bi yaardim eder adam geldi ve bana yardim etmek yerine ekmege basmamaya calisarak arabanin uzerinden atladi ve evine gitti vay arkadas ben olsam kadin halimle yardim etmeye calisirdim
iyi ya napıyım aşure hazırlığı yapıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?