Berenli Saatler :)

aaaaa kizz sen sanslisin anammm walla ben askima yemek yapacam ve begenmezsee bittim demektirr dilinden dusmem

İlk tiramisuyu yapıp götürdüğümde çok tereddütlerim vardı.Ama beğendiğini söyledi.2 dilim götürmiştüm keşke hepsini getirseydin dedi.Bende beğenmeyeceğini düşünmüştüm dedim.Elinden zehir olsa yerim dedi
Un kurabiyemde meşhurdur bak onuda çok beğenir

bende yaaa cok severim bisiyle ugrasmayii.. yazin kocamin yanindan ayrildigimda ona kendi ellerimle dogum bastasi yaptim ve cokda guzel susledim cilek ve cikolata sosuyla ve pastayi dolaba koydum tadinada bakmadik. sonra ben uctugumda ve indigimde konustuk bana soyledigi ilk sey "pastana super olmus" ama iste gel gorkii ahhhh su aksam yemeklerii olmasaaaa

canim sogan dogramamiyorsun gozlerin sulandigi icin mii:26: eger onun icinse buna cozum geldii sogan icin gozluk cikti takiyorsun ve aglamaya son

Bende küçük kardeş olmayınca
Bende anneme yaptırıyorumm

cimri seniiii iki dilim tek mi goturdunn
yaaa konu yine yemeklere geldi ve ben cokk aciktimmmm

Kokusu yaa elimden çıkmıyo saatlerce yıkarım.
O konularda biraz hassasımda

Yemekleride bence güzel yaparsın sen. 1-2 kere yapsan alışırsın

ayyy haklisin yaa eller cokk fena kokuyoo en cokda sarmisak dograrken ben genelde yemek yapmadigim icin suan sogan sarmisak sorunum yok ama ilerde ins olunca ozaman sanirim eldiven takarimm

cimri seniiii iki dilim tek mi goturdunn
yaaa konu yine yemeklere geldi ve ben cokk aciktimmmm

EWt yaaa beğenince çok üzülmüştüm keşke hepsini getirseydim diyeee
Ama iyi oldu tadı damağında kalmış ballandıra ballandıra anlatır
Kanıma girme lütfen Yemek konusunu kapatalım 1-2-3 tıp

Kokusu yaa elimden çıkmıyo saatlerce yıkarım.
O konularda biraz hassasımda

Yemekleride bence güzel yaparsın sen. 1-2 kere yapsan alışırsın
yaa bende hic sevmem ellerimin yemek kokmasindan insan kendini cok kirli hisediyo yaaa

bendee acıktım amaa nutellayıda bıraktımm şimdii su içiyorumm:))))bu saattee yemeemeliyim daha fazlaaa

kiz yeme sunuu dislerine yazikkkkk birak kiloyu dislere zarar veriyonn

yaa bende hic sevmem ellerimin yemek kokmasindan insan kendini cok kirli hisediyo yaaa

kiz yeme sunuu dislerine yazikkkkk birak kiloyu dislere zarar veriyonn

Evlenince bende bunu düşünüyorum soğan sarımsağı artık sevgiliime soydururum işi ne

ayyy haklisin yaa eller cokk fena kokuyoo en cokda sarmisak dograrken ben genelde yemek yapmadigim icin suan sogan sarmisak sorunum yok ama ilerde ins olunca ozaman sanirim eldiven takarimm

çok güzel pastaa tatlı yrapan birisii yemekleri hayli haylii yaparr benden demesi annenlerleyken bikaç kez yapp alışırsnn:))annemee çok dua ediyrum zamannda bana öğrttiği içinn:))

kizlarr yaa uykucunuz gelmiyomuuu yaa aslinda uykum yok ama basim catliyooooo cok fena ve bunun ustunede cokkk fena aciktimm. bisiler yemem lazimm. yaaa kizlar bisi soracam.. simdi kocisle bu siralar limoneyiz normalde aksam ustu hep konusuruz ama bugun konustuk ama oyle cokkk kisaa ve ben onu cokk ozledimmmm acaba diyorum onu arasam miiii.. biliyorum cok gec hatta sabah olucak ama icimdeki diyo araaaa kesin yatiyordur ama bilemiyorum yaaa... offff offffff cokk ozledimmmmm

Benimde geldi ama sohbet güzeldi bırakamadım
Çok özlediysen ara eşini çok özledim seni çok seviyorum deeee
Bende böyle gece ararım bazen seviniyomuş aşkım öyle söylüyoo
Şaşırsın eşinn

çok güzel pastaa tatlı yrapan birisii yemekleri hayli haylii yaparr benden demesi annenlerleyken bikaç kez yapp alışırsnn:))annemee çok dua ediyrum zamannda bana öğrttiği içinn:))

yaa annemde diyo bana kizim gel bisiler ogren ama arasira bakiyorum nasil neyi yapiyo ama kendim girmiyorum tek basima yapmiyorum yemek..

kocam cokk takiliyo bana iste yemek yapamiyorum diye. bende ona hep diyorummm bakk goreceksinn bir gun cokk usta asci olacam diyee ama bazen korkuyorum yemek yapmak zor is yaaa beni sarmiyooo

uyuyodurr canım yaa msj att istersenn kıyamamm

yarin sinavi da var onu rahatsiz etsem mii etmesem mii ama aslinda ona kusum ben ama engel olamiyorum kendimeee yaa konu askim olunca cokk zayifim

yarin sinavi da var onu rahatsiz etsem mii etmesem mii ama aslinda ona kusum ben ama engel olamiyorum kendimeee yaa konu askim olunca cokk zayifim

ozamann aramaa sınavı kaçtaydıki?sınavdan önce arayıp başarılar dilee seni çok seviyom deee neden engel olasnkiii kocan o senin..tabi neden küs olduğunzdaa önmli:)))

Sınavı varsa mesaj at.Sınavındada başarılar dilediğini söyle.Sabah moral olur

ozamann aramaa sınavı kaçtaydıki?sınavdan önce arayıp başarılar dilee seni çok seviyom deee neden engel olasnkiii kocan o senin..tabi neden küs olduğunzdaa önmli:)))

Sınavı varsa mesaj at.Sınavındada başarılar dilediğini söyle.Sabah moral olur

hmm kizlar yaa basim gercekten cokk kotuuu ben en iyisi simdi cikayim walla sohpetinize ve size doyamiyorum basim agrimasa cikmam ama cikip bisiler yicem sonrada ilac icerim ve sonrada kocisimi ararim eger acarsa onuu cokkkk sevdigimi ve ozledigimi soylicemm ama acmazsa mesaj yazarim sabahda saati kurarim sinava girmeden once basarilar dilerim

yarin ins gorusruz kendinize cokk cici bakin ve tanistigima cokk memnun oldum ben

muckkk kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…