Berenli Saatler :)

hoşbulduk kızlar
iyi sayılırım yaa 101 oynuyorum bide kaşınıyorum ya offf

Bu zilli beren nerede berensiz saatler oldu

oyyyy ben seni yerim dün gelemedim canım misafir vardı yemek hazırladım sofrayı topladım çay servisi kek servisi bide geceye kadar oturdular pc yi açamadım o yorgunlukla uyumuşum:26:

Selam kızlar,naber

Ya ben anasayfaya giremiyorum,sistem geçici olarak bakımdadır diyor,var mı sizde de öyle bir durum?:26:

ben bunu farkattim canım ve oylamada seni seçtiğim kategoride hemen yanına parantez açıp (yeni linki Beren) diye yazdım Allahmm ne zekiyim

gördüm hemen sana mesaj atcaktım çok teşekkür ederim canım diye ama her 10 dk da bir mesaj atıldıgı için 10 dk yı bekliyodum çok saol canım çünkü çok dikkat ettim beren91i seçen arkadaşlar bereni seçmemiş bilmiyolarki o da benim

ben bunu farkattim canım ve oylamada seni seçtiğim kategoride hemen yanına parantez açıp (yeni linki Beren) diye yazdım Allahmm ne zekiyim

tekrar çok ama çok teşekkür ederim canım ya hediyeler geldi topic coştu bende cumartesi yollıcam kurbanımaaaaaaaaa

tekrar çok ama çok teşekkür ederim canım ya hediyeler geldi topic coştu bende cumartesi yollıcam kurbanımaaaaaaaaa

Rica ederim minik kuşum ben yanlış anlama vs olacağını tahmin ettim gerçekten çünkü hem beren yazıyor hem de beren91 inş düzeltirler

Rica ederim minik kuşum ben yanlış anlama vs olacağını tahmin ettim gerçekten çünkü hem beren yazıyor hem de beren91 inş düzeltirler

yöneticiye mesaj attım canım biraz geç attım ama neyse kısmet artık ya çünkü beren91 yazanların hepsine nasıl ulaşıyım beren de benim die olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…