Berenli Saatler :)

ayy kizlarrr yaaaa hayat ne kadar cokkk sikicii patlicam wallaaa

ne yapmak istedigimi hic bilmiyorumm birazcik online alisverisemi baksam ne yapsamm:126::126:

aaaaaa niyekiiiii

Abimin yanına okula gittim.Öğrencinin tekide sarıldı bi baktım ki hep bit var kafasında aslında biliyordum ama kalbi kırılmasın diye sarıldım ama çok kaşınıyorum büyük ihtimalle psikolojik ama korkuyorum

bi sarılmayla hemen geçmez canım yaa muhtemelen psikolojiktir:106: ben adını duyunca bile kaşınıyorum:96:

bi sarılmayla hemen geçmez canım yaa muhtemelen psikolojiktir:106: ben adını duyunca bile kaşınıyorum:96:

İnş. canım ya.Sanki yüzümde alınımda dolaşıyomuş gibi hissetiyorum .Anneme baktırırım yarın akşam.Ya niye kimse yok bu akşam.Sen nasılsın canım.

İnş. canım ya.Sanki yüzümde alınımda dolaşıyomuş gibi hissetiyorum .Anneme baktırırım yarın akşam.Ya niye kimse yok bu akşam.Sen nasılsın canım.

iyiyim canım biraz üşütmüşüm:2::2: ıhlamurla kendimi tedavi ediyorum doğal ilaç:106: evet kimse bugün:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…