evet yaa topiğin sahibi olmayınca çok sakin oldu burası
Geç olmasaydı arardım çağırırdım da geç oldu sankim:44::44:
Ya kızlar ben galiba bitlendim
aaaaaa niyekiiiii
ayy kizlarrr yaaaa hayat ne kadar cokkk sikicii patlicam wallaaa
ne yapmak istedigimi hic bilmiyorummbirazcik online alisverisemi baksam ne yapsamm:126::126:
Abimin yanına okula gittim.Öğrencinin tekide sarıldı bi baktım ki hep bit var kafasında aslında biliyordum ama kalbi kırılmasın diye sarıldım ama çok kaşınıyorum büyük ihtimalle psikolojik ama korkuyorum
aynen öyle canımbenim hayatımda çok manaton:44::44:
bi sarılmayla hemen geçmez canım yaa muhtemelen psikolojiktir:106: ben adını duyunca bile kaşınıyorum:96:
yakinda kafayi yemezsem iyiii
aynen öyle canımbenim hayatımda çok manaton:44::44:
İnş. canım ya.Sanki yüzümde alınımda dolaşıyomuş gibi hissetiyorum .Anneme baktırırım yarın akşam.Ya niye kimse yok bu akşam.Sen nasılsın canım.
İnş. canım ya.Sanki yüzümde alınımda dolaşıyomuş gibi hissetiyorum .Anneme baktırırım yarın akşam.Ya niye kimse yok bu akşam.Sen nasılsın canım.
evet canim danimarkada kaliyorum sencanım sen yurt dışındamı yaşıyodun
manatonluk söz konusuysa bni kimse geçemez
iyiyim canım biraz üşütmüşüm:2::2: ıhlamurla kendimi tedavi ediyorum doğal ilaç:106: evet kimse bugün:44:
way bitli wayyyyyyyyyyyyy
iyiyim canım biraz üşütmüşüm:2::2: ıhlamurla kendimi tedavi ediyorum doğal ilaç:106: evet kimse bugün:44:
evet canim danimarkada kaliyorum sen
yaa sorun sanirim monotonlukda degil benimki... ic sikilmasiiiiii
evet canim danimarkada kaliyorum sen
öyle oldu.hoşgeldin canoo
geçmiş olsun ıhlamura elma kabuğu soğan karanfil bide yeni dünya yaprağı sanırım tabi içebilirsen çok iyi geliyo canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?