• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Beren

<3
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
197
Puanlar
413
Yer
Ankara
evet kızlar bu da bizim sohbet alanımız olsun canı sıkkın olanlar mutlu olanlar canı sıkılıp sohbet etmek isteyen herkes gelebilir :49:

Canım sıkılıyorrrrrr:31::31:

Ben geldım nasılsınız kısslar... ne haber.....

FatmaOzkan, deveninbalepabucu, merve02+, beren91, ndd, polyanan

heyooooooooooooooooo
napıyonuss bakıyım
devenınbalepapbucuda neymıss ole.....

merhaba benim de canım sıkılıyor

berencim topiğin hayırlı olsunnn cnmm :16: sende mi katıldınn geyikçiler kervanına :9::9:

julııı
mervoss
kısslarrr beren yeni topişin hayırlı ugurlu olsun bakımmm

berencim topiğin hayırlı olsunnn cnmm :16: sende mi katıldınn geyikçiler kervanına :9::9:

canııııımmmmmmm çok teşekkür ederim bende katıldım valaha güzel dostluklar olsun istiyorum bol bol sohbet kahkahalar istiyorum canım hoşgeldin bu arada:49:

fatma hemşommmm :63: hiç uğramıon bana artık :63:

canııııımmmmmmm çok teşekkür ederim bende katıldım valaha güzel dostluklar olsun istiyorum bol bol sohbet kahkahalar istiyorum canım hoşgeldin bu arada:49:
bnm de geyik topiğim var berencimmmm ama sana da uğrarımm bundan sora hep beraber sohbet ederiz :54:

julııı
mervoss
kısslarrr beren yeni topişin hayırlı ugurlu olsun bakımmm

sağol canım benim inşallah güzel dostluklar oluşur dertler paylaşılır topiğimde bayılıyorum yardım etmeye sorun çözmeye sohbet etmeye:52:

merhaba canımhayırlı olsun topikin:)))

arapsabunu, beren91, ecetuba84, FatmaOzkan, deveninbalepabucu, merve02, ndd, polyanan
sizler nasılsınız kızlar:3: kız o ne biçim isim devenin bale pabucu diye isim olurmuymuş:))

Canım sıkılıyorrrrrr:31::31:

nasılsın canısıkılanlar prensesi:)

Back
X