- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Afiyet bal şeker olsunnn![]()
Teşekkür ederim bebeğim sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet bal şeker olsunnn![]()
Tşkler canım...
Ben gidiyimde çayımı içiyim
Size iyi sohbetler kızlar.
İnş. yine konuşuruz
CANIM SADECE BACAKLARINA EĞER VARSA SELÜLİTLERİN KALÇALARINA MASAJ YAPIYORSUN BU KADAR STREÇLE SARMANA GEREK YOK MASAJ YETERLİ
sultangazi eyübe yakın galiba dimi annemler eyüpte oturuyoda butik içinde begendigim bir kaç ürün var ozaman daha dikkatli bakıcam söz
Tşkler canım...
Ben gidiyimde çayımı içiyim
Size iyi sohbetler kızlar.
İnş. yine konuşuruz
senmi çektin bu resmi
senmi çektin bu resmi
valla 10 parmaganda 10 marifet maşallah benimde çok hoşuma gidiyo fotograf çekmek ama nerden başlamam gerektini bilmiyorumEvet canım amatör fotoğafçıyımKK'da fotoğraflarımı sergilediğim bir sayfam var
Hayalim Anı Fotoğrafçısı olmak, nasipse bahar aylarında ilk profesyonel çekimlerimi yapmaya başlayacağım inş.
![]()
valla 10 parmaganda 10 marifet maşallah benimde çok hoşuma gidiyo fotograf çekmek ama nerden başlamam gerektini bilmiyorum
Ben geldim elmalı turtalarım, ballı keklerim, kaymaklı ekmek kadayıflarım![]()
![]()
:13:
Berenciğim topiğin hayırlı olsun, bol bol sohbet olsun![]()
selam kızlar nasılsınız![]()
hangi bolumde olduguna bakmadan berenli saatler yazinca bende uzerinde beren saatin oldugu saat modelleri sandim ay ALLAH IYILIGIMI VERSIN![]()
Çayımı içtimm geldimmmm![]()
bu nasıl bir güzel hediyedir canım çok sağol![]()
Çayımı içtimm geldimmmm![]()
hoşgeldin canım
ya bu çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş ne kadar bu kakao yağı nasıl sürcem ne kadar durması gerekiyor bilen varsa yardım etsin bana kızlar:26:
beğenmene sevindim tatlım, bu arada sen de hoşgeldin
Ben tek başımayım şimdi çay demlemeyeyim ama kahve yapacağım karar verdim![]()