• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

CANIM SADECE BACAKLARINA EĞER VARSA SELÜLİTLERİN KALÇALARINA MASAJ YAPIYORSUN BU KADAR STREÇLE SARMANA GEREK YOK MASAJ YETERLİ

Selülit var canım biraz kalçada off off :41::41::41: yarın kısmetse aktardan alayım en iyisi. Ben de yazarım mutlaka gelişme olursa :34:
sultangazi eyübe yakın galiba dimi annemler eyüpte oturuyoda butik içinde begendigim bir kaç ürün var ozaman daha dikkatli bakıcam söz

evet evet Eyüp'e çok yakınız :46::46::46:
Rica ederim tatlım, alıp almaman için değil de hani yanlış anlamanı istemem :17: beğendiğin ürün olursa bana mesaj yazarsan ölçülerini yazarım sana :34:

Tşkler canım...
Ben gidiyimde çayımı içiyim
Size iyi sohbetler kızlar.
İnş. yine konuşuruz

Güle güle :3:

Ay bendede çok selülit var ya selülit tarlası resmen
Aynaya bakmaya çekiniyorum:5:

Kızlar bu fotoğrafımı sizlere armağan ediyorum, Beren'e de hayırlı olsun hediyesi :1:

Evet canım amatör fotoğafçıyım :34: KK'da fotoğraflarımı sergilediğim bir sayfam var :34: Hayalim Anı Fotoğrafçısı olmak, nasipse bahar aylarında ilk profesyonel çekimlerimi yapmaya başlayacağım inş. :31:
valla 10 parmaganda 10 marifet maşallah benimde çok hoşuma gidiyo fotograf çekmek ama nerden başlamam gerektini bilmiyorum

valla 10 parmaganda 10 marifet maşallah benimde çok hoşuma gidiyo fotograf çekmek ama nerden başlamam gerektini bilmiyorum

EstağfuruAllah canım :17:

Başlangıçta makinenin profesyonel olmasına gere yok. Ben ilk önceleri normal digital makineyle çekmeye başladım. Sonrasında yarı profesyonel bir makina aldım vs.. Bir de profesyonel fotoğrafçıların fotoğraflarını izle vakit buldukça. Değişik yöntemler, fikirler edinmeye başlayacaksın zamanla. :34:

Ben geldim elmalı turtalarım, ballı keklerim, kaymaklı ekmek kadayıflarım :52: :60: :54: :13:

Berenciğim topiğin hayırlı olsun, bol bol sohbet olsun :16:

hoşgeldin canımmmmmmmm çok sağol:nazar::nazar::nazar:
selam kızlar nasılsınız:32:

hoşgeldin yılbaşı güzeli:nazar:

hangi bolumde olduguna bakmadan berenli saatler yazinca bende uzerinde beren saatin oldugu saat modelleri sandim ay ALLAH IYILIGIMI VERSIN :60:

kız allah seni topiği açan benim adım beren ondan berenli saatler koydum adını:1::1::1:

Kızlar bu fotoğrafımı sizlere armağan ediyorum, Beren'e de hayırlı olsun hediyesi :1:

bu nasıl bir güzel hediyedir canım çok sağol:nazar:

evimi topladım yemeğimi yaptım yedik içtik sofra kaldırıldı ve burdayım kızlar ohoooooooo kaç sayfa muhabbet etmişiniz üşenmeden hepsini okudum:1: gelelim çatlak konusuna ahh fulyacım derdimi açtın bugün banyoda bir baktım şu hani popo kısmının hemen alt kısmında çatlaklar oluşmuş bayadır vardı ama genişlemiş gittikçe 73 kilodan 63 e düştüm ondan oluştu biliyorum yarın hemen kakao yağı alıp denicem çok sağol canım:24:

hoşgeldin canım:27::27::27:

ya bu çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş ne kadar bu kakao yağı nasıl sürcem ne kadar durması gerekiyor bilen varsa yardım etsin bana kızlar:26:

Hoşbulduk Beren
Sende hoşgeldin canımmmm:8:

Back
X