Berenli Saatler :)

Ya berenim açtım ben bekliyorum haberin olsun

Canım Topiğe Geldim..
Mesaj Bıraktım..
Link Verdim..
İlgilenmediniz Benimle..
Ne Biçim Misafirperversin Topik Sahibesisin Bir de :43:

allah allah ben linkinizi görmedim ben sadece özel mesajınızı gördüm ve cevap atcaktım ama 10 dk da bir atıldıgı için atamadım aşk olsun topik sahibesi duyarlı bir insan:51:

makaram aciklasin size nede olsa büdütör :1::1:
ama en kisasi pro kart alip engelli kardeslerimize bir faydamiz dokunacak eger imkaniniz varsa alin derim benim hic aklimda pro uye olmak yoktu ama bu kampanyayi duyunca almak icin nasil can attim bilemezsiniz tekrar almak isterim aslinda ama durumum suan ona musait degil...bende boyle topiklere link atarak tekrar bir faydam olsun iistiyorum...:16:

makaram aciklasin size nede olsa büdütör :1::1:
ama en kisasi pro kart alip engelli kardeslerimize bir faydamiz dokunacak eger imkaniniz varsa alin derim benim hic aklimda pro uye olmak yoktu ama bu kampanyayi duyunca almak icin nasil can attim bilemezsiniz tekrar almak isterim aslinda ama durumum suan ona musait degil...bende boyle topiklere link atarak tekrar bir faydam olsun iistiyorum...:16:

buldun benim topiğimi geldin hee:27:

sakın haaa kocandan tercüme bekleme benim gibi askıya kalırsın :5::60:
:26::26::26::26:..... yok canim benim, benim koca bu konuda iyidir bana bisileri ogretmeye bayilir bende hatta bisiyi bilsemde sirf o anlatsin diye sorarimm:16::16::16::16:
Kızlar ben bişey soracam bu avatarımızdaki kalpler varya o neye göre cogalıyor:26::26::26:

walla bende merak ediyordum ama cevabi aldukkkk:1::1::1::1:

allah allah ben linkinizi görmedim ben sadece özel mesajınızı gördüm ve cevap atcaktım ama 10 dk da bir atıldıgı için atamadım aşk olsun topik sahibesi duyarlı bir insan:51:

Sana Aşk Olsun..:5:
Topikten Görmeyince Bende Özel Mesaj Attım :14:

sakın haaa kocandan tercüme bekleme benim gibi askıya kalırsın :5::60:
:26::26::26::26:..... yok canim benim, benim koca bu konuda iyidir bana bisileri ogretmeye bayilir bende hatta bisiyi bilsemde sirf o anlatsin diye sorarimm:16::16::16::16:
Kızlar ben bişey soracam bu avatarımızdaki kalpler varya o neye göre cogalıyor:26::26::26:

walla bende merak ediyordum ama cevabi aldukkkk:1::1::1::1:

mervecim senin facedeki adresin aramaya kapalı sana attıgım mail adresini ekle canım faceden:49:

Back
X