Anam valla başım döndü bi bura bi face bi yüzümü yıkayayımda geleyim![]()
facede sohbet etmek yasak mervecim sadece resimlere yorum yaparsan başın dönmez bunu her üyemize söylüyorum sizin sağlığınız için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merve beni yormadan şu saçlarını elime dolarmısınhadi ekle kızım meraktan uyuyamam ben
![]()
Milyonum yavrim beren koydu galiba bi bak
efendimmmm prensesimmmmmmmmmmmmmmmmmm
makarammm suannn yeterinceee bilgilendirildimm cokkk tskkwallaaa supermissss sanirim bende pro kart alirimmm
![]()
boyle senin gibi biri olunca anliyorummm
heee gercekten anlamamistimmama simdiiii anladimmmm
bu cayy bana miii tsk ederimm
![]()
canım pamuk şeker çektiiiiiiiiiiiiiii![]()
alisirsinnn alisirsinnnnbiz simdii robot gibiyizz bi oraya bi buraya ayni anda iki yere bakiyoruz
![]()
makarammm suannn yeterinceee bilgilendirildimm cokkk tskkwallaaa supermissss sanirim bende pro kart alirimmm
![]()
canım pamuk şeker çektiiiiiiiiiiiiiii![]()
Milyonum yavrim beren koydu galiba bi bak
Ya evrenimin prokartı anlamadığı gibi bende bu faceyi anlamadım ya:44:
kizz ben sana sasiyorum zatenn... her konuya hizlicaa yaziyorsunn masallahhhaynen hele ben hanginize cevap verceğimi şaşırmıştım ilk gün ama ananız alıştı kızlar rahat olun![]()
canim bugun yarin yaparim ama sanada mutlaka haber veriirmmmPeki Alacağın Zaman Bilgi Verirsen Sevinirim..![]()
facede sohbet etmek yasak mervecim sadece resimlere yorum yaparsan başın dönmez bunu her üyemize söylüyorum sizin sağlığınız için![]()
kizlarrrrr haydiiii anlatinnn mervemeee faceyiiii
kizz ben sana sasiyorum zatenn... her konuya hizlicaa yaziyorsunn masallahhh
canim bugun yarin yaparim ama sanada mutlaka haber veriirmmm![]()
iyi gecelerrr bebekkkrahatladım şimcik
ceydayı biliyorum ben çok hoş bi hatun eklerse görüceksiniz
hadi ben gideyim sabahleyin erken kalkıcam yine hadi öpüldünüz hepiniz![]()
civcivimmm guzel bisi dedimmm hatta iltifatt ettimmmm:26::26::26: bak sen soyledinn ben anladiiiiiiyi birseymi dedin bana yoksa kizdinmi anlamadim:26::26:
evrenim napim sizin gibi dolu bebeklerim var yetişmem lazım![]()
rahatladım şimcik
ceydayı biliyorum ben çok hoş bi hatun eklerse görüceksiniz
hadi ben gideyim sabahleyin erken kalkıcam yine hadi öpüldünüz hepiniz![]()
iyi gecelerrr bebekkk
civcivimmm guzel bisi dedimmm hatta iltifatt ettimmmm:26::26::26: bak sen soyledinn ben anladiiiiibende tsk ettii
eee ana olmakk zordurrrr
![]()
iyi gecelerrr bebekkk
civcivimmm guzel bisi dedimmm hatta iltifatt ettimmmm:26::26::26: bak sen soyledinn ben anladiiiiibende tsk ettii
eee ana olmakk zordurrrr
![]()