- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
İyiyim güzelim,sennn
Ayy iyi insan lafının üstüne,kocacım arıyoooo![]()
kk nin guzel bayanlariiii benn geldiiiiiiii![]()
:103::103::103::103: Hoşgeldin balımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim güzelim,sennn
Ayy iyi insan lafının üstüne,kocacım arıyoooo![]()
kk nin guzel bayanlariiii benn geldiiiiiiii![]()
Amin canım aminnn... 15 gün daha var canım gelmesine![]()
kızlar aslında bugün moralim çok bozuk işyernde 2 tane arkadaşım var biri neşe abla diğeri pınar abla bunlar tartışıyorlardı bende tartışma büyümesin diye araya girdim neşe abla çok kırdı benisinir oldum ağlamak üzereym sinirimden
![]()
Adet oldun mu.Test yaptın mı cnm
kızlar aslında bugün moralim çok bozuk işyernde 2 tane arkadaşım var biri neşe abla diğeri pınar abla bunlar tartışıyorlardı bende tartışma büyümesin diye araya girdim neşe abla çok kırdı benisinir oldum ağlamak üzereym sinirimden
![]()
Hoşgeldiniz kızlaaarr![]()
binnaz'cım o da kırmak istememiştir sanırım neticede bir tartışma ortasındaymışsınız hani sinirle insanlar bazen istemedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. Birkaç gün geçsin bakalım üzerinden eğer istemeden kırdıysa kalbini gelip gönlünü alır diye düşünüyorum![]()
Hep zaten araya girene olur.Keşke hiç karışmasaydın cnm yha.
Evrenimmmm,hoşgeldin şekerim![]()
Hoşgeldiniz kızlaaarr![]()
Sıkma tatlı canını,hep iyi niyetliler üzülür sonucunda zaten...Nasıl olsa hatasını anlayıp özür diler,üzülme düşünmemeye çalış![]()
iyiyim canim benim yaa sen nasilsin![]()
Yok güzelim olmadım daha:26:
Test yapmadım,yapmıcam,yalancı onlar yaa![]()
bende pişman oldum zaten ne halleri varsa görselerdi
binnazcım keşke araya girmeseydin sen iyi niyetini göstermişsin ama onlar anlamamış üstelik senin kalbini kırmış o abla dediğin insan üzülme lütfen :26:
bende iyiyim canım biliyomusun annemle barıştık ve bilgisayarım yapıldı![]()
kızlar facede herkese ayrı yeni albüm yaptım kendi albümüne resim eklemek isteyenler bana mesajla göndersinler resimlerini![]()