Berenli Saatler :)

Hoşgeldiniz kızlaaarr :3::3::3:

binnaz'cım o da kırmak istememiştir sanırım neticede bir tartışma ortasındaymışsınız hani sinirle insanlar bazen istemedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. Birkaç gün geçsin bakalım üzerinden eğer istemeden kırdıysa kalbini gelip gönlünü alır diye düşünüyorum :34:

kızlar aslında bugün moralim çok bozuk işyernde 2 tane arkadaşım var biri neşe abla diğeri pınar abla bunlar tartışıyorlardı bende tartışma büyümesin diye araya girdim neşe abla çok kırdı beni :( sinir oldum ağlamak üzereym sinirimden :43::43::43::43::43:

Hep zaten araya girene olur.Keşke hiç karışmasaydın cnm yha.

kızlar aslında bugün moralim çok bozuk işyernde 2 tane arkadaşım var biri neşe abla diğeri pınar abla bunlar tartışıyorlardı bende tartışma büyümesin diye araya girdim neşe abla çok kırdı beni :( sinir oldum ağlamak üzereym sinirimden :43::43::43::43::43:

Sıkma tatlı canını,hep iyi niyetliler üzülür sonucunda zaten...Nasıl olsa hatasını anlayıp özür diler,üzülme düşünmemeye çalış:38:

Hoşgeldiniz kızlaaarr :3::3::3:

binnaz'cım o da kırmak istememiştir sanırım neticede bir tartışma ortasındaymışsınız hani sinirle insanlar bazen istemedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. Birkaç gün geçsin bakalım üzerinden eğer istemeden kırdıysa kalbini gelip gönlünü alır diye düşünüyorum :34:

yok zaten neşe abla işyerinin yerlilernden biz pınar ablayla yeni sayılırız ama ondan daha başarılıyız ondan zaten kıskanıo bizi pınar ablayada öyle sudan sebeplerle sardı bnde kızlar o olay geçti bitti tartışmayın tamam dedm sadece sen ne karışıosun benden küçüksün yerini bil haksızsın ssnaneki falan başladı

Yok güzelim olmadım daha:26:

Test yapmadım,yapmıcam,yalancı onlar yaa:19:

hımm bi sonuç çıkarsa haber ver canım.Ayrıca üzme kendini hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim

bende pişman oldum zaten ne halleri varsa görselerdi

Boşver üzme kendini sinir haliyle söylenmiş şeylerdir.Yarın düzelir aranız

binnazcım keşke araya girmeseydin sen iyi niyetini göstermişsin ama onlar anlamamış üstelik senin kalbini kırmış o abla dediğin insan üzülme lütfen :26:

kızlar facede herkese ayrı yeni albüm yaptım kendi albümüne resim eklemek isteyenler bana mesajla göndersinler resimlerini:49:

bende iyiyim canım biliyomusun annemle barıştık ve bilgisayarım yapıldı:49:

kızlar facede herkese ayrı yeni albüm yaptım kendi albümüne resim eklemek isteyenler bana mesajla göndersinler resimlerini:49:

ayyyy cokk sevindimm tatlimmm yaaa :16::16::16::16::16: annenle barisman cok guzel bi haber zaten ana kiz arasina hic bisi giremez:49::49::49:

ohhh hele sukur yapildii pc:1::1::1: artik tamamen bizimsin:27::27::27:

canmm bende simdi bakiyordum iyice inceliyordummm birazdan resimlerime goz atacam:27::27::27:

Back
X