Berenli Saatler :)

Ayy bende Faceye gelmek istiyorum,resim şartmış öyle mi Berencim,kesin gizlilik var ama dimi,birkaç resim çekilimde gelimmm:1::1:

eslemcim ben gizlilik ayarlarını çok iyi kontrol ettim sadece üye olan kızlar görebiliyor dışardan kimse bakamıyor:31:

:56::56::56: Ellerine Sağlık..
Sizin Yüzünüzden Şimdi Pizza Yiyeceğim..:5:

ayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyim :52: valla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç :43::43::43:

makarna salatasınıda çok severim ondanda yaparmısın:43:

aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmm:56::56::56::56: ama gitmicimmmm:1::1::1:

aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmm:56::56::56::56: ama gitmicimmmm:1::1::1:

demek sende tonbalıklı seviyosun bende öyle yaaaaa:56::56:
kumpiride ton balıklı severim:21::21::21:

kızlar ben bide mercimek köftesine bayılırım yaaaa:49: ama o bagırsaklara çok ama çok fazla iyi geliyo anladınız siz:1:

Back
X