o zaman ben yılbaşı soframı eklemeyim tatlım daha neler var neler![]()
Ayy ben mutfağa gidiyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Güncel Konulara Bakarken, Makarna Yazan Birisinin Makara Yazdığını Sanıyorum![]()
gördüm faceden yemekleri döktürüyosun kız maşallah
mücverine bayıldım![]()
Ayy ben mutfağa gidiyom![]()
ay tsk ederim yaaa bisiler yapmaya calisiyorummbirgun gelirsen bana yaparim sana mucverlerimiii
![]()
git de geçsin sayfalar sonrada geçmişi okumaya çalış![]()
Ayy ben mutfağa gidiyom![]()
Ayy bende Faceye gelmek istiyorum,resim şartmış öyle mi Berencim,kesin gizlilik var ama dimi,birkaç resim çekilimde gelimmm![]()
Ellerine Sağlık..
Sizin Yüzünüzden Şimdi Pizza Yiyeceğim..![]()
biz onlarii unuttukkk hadii tatlimm baslaaa eklemeyeeeee
ayy demin iki dilim pizza yedim ama bu yemek muhabettinden istah yine acildii![]()
biz onlarii unuttukkk hadii tatlimm baslaaa eklemeyeeeee
ayy demin iki dilim pizza yedim ama bu yemek muhabettinden istah yine acildii![]()
eslemcim ben gizlilik ayarlarını çok iyi kontrol ettim sadece üye olan kızlar görebiliyor dışardan kimse bakamıyor![]()
makarna salatasınıda çok severim ondanda yaparmısın![]()
Hatta biz bile bulamıyoruz bazen![]()
evet eslemcim resim şart gel faceye ama resim çekil allah allah hiç yokmu kız resmin![]()
aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmmama gitmicimmmm
![]()
Ayy resim çok güzelim de,size özel çekilicem
Başka face hesabımı alıcam ben şimdi yani :26: