Berenli Saatler :)

Tabağım bittiii :53: :53:

Şimdi de üzerimi değiştirip yatayım,öyle devam edeyim nete,sonra da gelsin kilolar:20:

Aman Allah'ım naptım ben:18:

ben daha mutfağa adım atmadım canım, oraya bi gitsem neler olacağını tahmin bie etmek istemiyorum. Yani ya makarna salatası yapıcam ya da karışık tost :27:

oooooo hosgeldinn prensesssss:16::16::16::16::16::16:

canim benim uzme kendinii can saglili olsun....

aynen yaaa bende severim bastirmayii ama kokusu tiksindiriyoooo:1::1::1:

canim esim yakinda gelicek ve diyo gelir gelmez sizin pizzalari yicem bende ona diyorum turkiye geldigimde ilk isim pizza yemek:1::1::1: ikisininde tadi ayri walla...

guzelim yapmaa boyleee yaa sakin ol bizim tadimizi kacirdigin yokk... seni gorunce walla cok mutlu olduk. okul stresini bilirim gep biraz ara ver konus stresini atarsin ama kendini yanliz birakmaa

evrenim kocişin ne zaman geliyo bizi unutacan heralde gelincee

kız sen nasıl bilmezsin ordunun meşhur pidesi bu ya:26:

ilk defa gördüm.Zaten samsunun pidesi meşhur asıl en güzel samsun bafrada yapılır inş. gelirsin götürürüm seni.Bi karışık pide yaparlar mmmmm:56::56::56:.Samsunda her pazar sabahı pide olur kahvaltıda:56::56::56:

uyumuş ben bu kadar tualetde oturunca pes etmiş her halde uymuş yaşasın bu gun sizle takılıyorum

:8::8::8::8::8:

tweest cim sakin ol biraz bakim rabbime dua et lütfen içindeki sıkıntıyı atar hemen:49:

uyumuş ben bu kadar tualetde oturunca pes etmiş her halde uymuş yaşasın bu gun sizle takılıyorum

:52::52: Aman sessiz ol,uyanmasın:1:

Bu kocaları uyutmak bir dert,uyandırmak ayrı dert:1:

Aslında benim kocam beni uyandırır sabahları ama neyse bende onu uyutuyom ödeşiyoruz :37:

ilk defa gördüm.Zaten samsunun pidesi meşhur asıl en güzel samsun bafrada yapılır inş. gelirsin götürürüm seni.Bi karışık pide yaparlar mmmmm:56::56::56:.Samsunda her pazar sabahı pide olur kahvaltıda:56::56::56:

elif varya samsuna gelmek çok istiyorumseninle gezmek yemek yemek kahfeee falı baktırmak:49: kız dua et eğer şu işim olursa bir yerden iş bekliyorum çok güzel bir iş o olursa yanına gelebilirim :27::27:

Samsun pidesi gerçekten anlatılmaz yaşanır benim eşim de Samsun'lu zati :27:

Eki Görüntüle 321619
dün bu karadeniz pidesinden 2 porsiyon yedim of off harikaydı tereyağlı:27:
harikaa gorunuyooo karadenize gidersemm ilk yapacagim sey bunu yemek olcakk:56::56::56:
evrenim kocişin ne zaman geliyo bizi unutacan heralde gelincee
canim kocis kismetse ins 2 hafta sonra geliyoo:16::16:

ben sizi unuturmuyumm kizlarr yaaaa ama walla esimide cokk ozledimmm:43::43::43: offf offf icim sikildii yaaaa ben biraz cikim kizlar belki daha sonra yine gelirim optumm hepinizii:54:

oley ya valaha kocanın uyumasına en çok sevinen benim heralde:1:

:52::52: Aman sessiz ol,uyanmasın:1:

Bu kocaları uyutmak bir dert,uyandırmak ayrı dert:1:

Aslında benim kocam beni uyandırır sabahları ama neyse bende onu uyutuyom ödeşiyoruz :37:

cok yaşayın emi sizi cok sevıyorum yaa iyiki varsınız
gercekten gece eşimi ben zor uyuturum sabahda o beni zor kaldırır
ne olacak benim halim

elif varya samsuna gelmek çok istiyorumseninle gezmek yemek yemek kahfeee falı baktırmak:49: kız dua et eğer şu işim olursa bir yerden iş bekliyorum çok güzel bir iş o olursa yanına gelebilirim :27::27:

inş. meleğim inş.

Samsun pidesi gerçekten anlatılmaz yaşanır benim eşim de Samsun'lu zati :27:

Evet yha kavak menemeni yedin mi:27::27::27:

harikaa gorunuyooo karadenize gidersemm ilk yapacagim sey bunu yemek olcakk:56::56::56:

canim kocis kismetse ins 2 hafta sonra geliyoo:16::16:

ben sizi unuturmuyumm kizlarr yaaaa ama walla esimide cokk ozledimmm:43::43::43: offf offf icim sikildii yaaaa ben biraz cikim kizlar belki daha sonra yine gelirim optumm hepinizii:54:

bugün erkencisin evrenim?:26:

Back
X