Berenli Saatler :)

valaha herkes öyle diyo:27:
iştahım iyi napim yani:43:
ceydacım bu arada fotolarına bakmam 1 saatimi aldı canım tebrik ederim seni:1::1::1:

sildireceksiniz fotoları bana heee :60: :60: tatlım buarada ben diğer fotoğraflarımı nereye göndereyim?

Makaracım bu arada listeye ekleyeyim mi seni demişsin ekle canım benim :38:

yazın karpuzdan başka bişi yemem ben yaaa:27::27:
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyoooo:34:
evren ben kime benziyorumki benim falımada bak :1:

canimm yaa koysan soyleee net bi resimde baksamm yuzuneee guzelligineee oylece ilham alsamda seni bi unluye benzetsemm:27::27::27::27:

kendimi bi an medyum evrenim olarakk gordummm:1::1::1::1:

makaram yavrum kaymağım balım hasretim gülüm goncam bebeğim fıstığım kağıt helvam lokumum balım sade gazozum :54:

Kızlar onca tahriklere rağmen mutfağa gitmedim, birşeycik yemedim sadece su içtim hani bana alkışşş hani hani :52::52::52:

aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyoooo:34:

canimm yaa koysan soyleee net bi resimde baksamm yuzuneee guzelligineee oylece ilham alsamda seni bi unluye benzetsemm:27::27::27::27:

:1: kız inceliyo musun beniii bekliyok burda :27:

Kızlar onca tahriklere rağmen mutfağa gitmedim, birşeycik yemedim sadece su içtim hani bana alkışşş hani hani :52::52::52:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:ıslıkta çalıyoruummmm

yok annem bi tane yeter nazar değğyo sonaaa :24:

Back
X