ayyy buz gibii karpuzzzz
tamam canim ben ozaman ilk once odemeye baslimm
bu arada bisi sorcam kargodan evime bisimi geliyoo:26::26:
yazın karpuzdan başka bişi yemem ben yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy buz gibii karpuzzzz
valaha herkes öyle diyo
iştahım iyi napim yani
ceydacım bu arada fotolarına bakmam 1 saatimi aldı canım tebrik ederim seni![]()
yazın karpuzdan başka bişi yemem ben yaaa![]()
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyooooyazın karpuzdan başka bişi yemem ben yaaa![]()
evren ben kime benziyorumki benim falımada bak![]()
evlenince karpuzdan başka şeylerde yersin
mesela kavun alırsın manavdan![]()
Pro Kartın Ve Parfümün Gelecek..![]()
makaram yavrum kaymağım balım hasretim gülüm goncam bebeğim fıstığım kağıt helvam lokumum balım sade gazozum![]()
parfum muuuuuubayilirimm parfumleree insss dior, gucci, chanel gibi parfumlerdir
![]()
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyoooo
canimm yaa koysan soyleee net bi resimde baksamm yuzuneee guzelligineee oylece ilham alsamda seni bi unluye benzetsemm![]()
kendimi bi an medyum evrenim olarakk gordummm![]()
Kızlar onca tahriklere rağmen mutfağa gitmedim, birşeycik yemedim sadece su içtim hani bana alkışşş hani hani![]()
aynen canimm yaaa yazin o derin sicaginda buz gibi karpuzdan baska bisi gitmiyoooo
canimm yaa koysan soyleee net bi resimde baksamm yuzuneee guzelligineee oylece ilham alsamda seni bi unluye benzetsemm![]()
kendimi bi an medyum evrenim olarakk gordummm![]()
Kızlar onca tahriklere rağmen mutfağa gitmedim, birşeycik yemedim sadece su içtim hani bana alkışşş hani hani![]()
heee bulursuun çarşıdan zambak kolonyası yoluyolarmış
acaba hangi parfümki :26:
ya kızlar uykum yavas yavas gelmeye başlıyo ne yapsamki?
ceydanın resimlerine bak canımya kızlar uykum yavas yavas gelmeye başlıyo ne yapsamki?
sildireceksiniz fotoları bana heee![]()
tatlım buarada ben diğer fotoğraflarımı nereye göndereyim?