sevgicim sağol canım ama inan şu an daha beter oldum içmediğim ilaç kalmadı nane limon bilmem ne yağı hepsini içtim yine de çok kötüyüm o değil benim yüzümden tüm aile grip![]()
geçmiş olsun canım şimdi hryerde salgın bol bol dinlen canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgicim sağol canım ama inan şu an daha beter oldum içmediğim ilaç kalmadı nane limon bilmem ne yağı hepsini içtim yine de çok kötüyüm o değil benim yüzümden tüm aile grip![]()
Backwood(Fıstıkla baklavam) Vuslat ablam Berenim Çok sağolun canlarım
Beni tebrik etmişsiniz yeni gördüm yazdıklarınızı İnşallah devamıda gelir bebeğimi
Sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm beklemek çok zor inşallah 13 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz
Kalp krizinden gitmezsem iyi bir şeyBana dua edin nolurrr
![]()
mervecim ne kadar dua ettin bak sonunda sende hamilesin yaaa inan sanki ben hamileymişim gibi sevindim
vuslatım 3 gündür yata döşek yatıyorum çok kötüyüm grip olmuşum doktor ilaç verdi 2 gün izin aldım cumartesi pazarda zaten çalışmıyorum
ekim ayında çok yoğun olucam toplantılar ve eğitimler başlıcak
bu arada 29 ekim benim doğum günüm sakın unutmayın beni![]()
çok geçmiş olsun kuzumbizde ailecek sırayla geçirdik gribi :2:yeni savdık başımızdan
bol bol "C" vitamini berenim![]()
nerdeee o eski gunler![]()
evet sana katılıyorum tweetym nasılsın
Kizlarrrrrrrrrrrrrr sizi cokkkkkkkkkkkkkk seviyorum<3
Berenimmmm ofeliyam ins yakında ankaradayimmmmmm![]()
bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn sen yine yarışmalarda mısın![]()
ankaradamısın hemen buluşuyoruz hemennnnnnnnn![]()
evet vuslatım ama inan bişi kazanamıyorum ya
avatarındaki kızın dimi ay ben ona kurban olurum bu arada iyileştim vuslatım sen nasılsın kocanla aran nasıl
bende şimdi ekşili köfte yapıyorum kızlar hatta yaptım pişiyor![]()
Aralikta hazirlan Ankara'da olcammmmmmBerenim bir aya kadar ins biletimi alcam ozaman bir gun ayarlarız sen ofeliyam ve ben
keske imkanım olsaydı vuslat ablamı elifimi civcivimi herkesi görseydim.
evet vuslatım ama inan bişi kazanamıyorum ya
avatarındaki kızın dimi ay ben ona kurban olurum bu arada iyileştim vuslatım sen nasılsın kocanla aran nasıl
bende şimdi ekşili köfte yapıyorum kızlar hatta yaptım pişiyor![]()
Ay berenim Kac gündür CANIM sekili köfte cekiyo söyle eksi eski
Olsada yesem
Vuslat abla sorma nasıl CANIM cekiyo
Çok ağır geçiyor hamileliğim bulantı kusma halsizlik iştahsızlık
Basımı kaldıramıyorum ne yapacam bilmiyorum yinede bu Halim'e bin şükür
Bana tavsiyen var mı su bile içermiyorum