• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

canım ben bulantı olduğunda tuzlu kraker yiyodum hafifliyodu bide tatlım yağlı yiyeceklerden kızartmadan uzak dur
bol yoğurt bide ekşili şeyler ye onlarda bulantıyı azaltır
özellikle sabah kalkınca bulantın oluyosa kraker çok iyi geliyor başucunda bulundurmanı tavsiye edebilirim canım bana bayağı iyi geliyordu
kendeine dikkat et mervem yeğenimizede iyi bak:16::16:

Sagol vuslat ablam zaten bi bulgur pilavı yiyebiliyirum bide yoğurt salata
Mutfağa giremiyorum esim yapmaya ÇALIŞIYO bugün kraker aldırdım sabah kalkar kalkmaz ağzıma atayım bari
Komudinin üstüne koyayım ne zamana kasar sürer acaba 3aydan sonra geçer mi

Mutfağa giremiyorum esim yapmaya ÇALIŞIYO bugün kraker aldırdım sabah kalkar kalkmaz ağzıma atayım bari

ben günde 2-3 paket kraker yiyodum çok rahatlatıyodu midemi
canım benim kişiden kişiye değişiyor benim 3-3 buçuk aydan sonra hafiflemişti çok nadir bulantı olyodu
inşallah çabuk geçer canım rahat bi hamişlik geçirirsin:emir_bebek: streste yookk:20:

Senin ufaklik uyuyor galiba:1:

evet tatlım uyuyor 1e geliyodu zorla uyttum dalıyo 5 dak. sonra açıyo gözünü mızmızlanıyo
sonunda derin uykuya daldı hemen buraya attım kendimi:10:yorucu günün ardından burada stresimi atıyorum :kkk::kkk:

ben günde 2-3 paket kraker yiyodum çok rahatlatıyodu midemi
canım benim kişiden kişiye değişiyor benim 3-3 buçuk aydan sonra hafiflemişti çok nadir bulantı olyodu
inşallah çabuk geçer canım rahat bi hamişlik geçirirsin:emir_bebek: streste yookk:20:

Az once attım ağzıma kraker biraz rahatladı gibi midem
Sagol tavsiyen için yok yok No stres Allah'a şükür
Rabbim nasip etti devamınıda getirir ins bakalım mevlam neylerse guzel eyler

evet tatlım uyuyor 1e geliyodu zorla uyttum dalıyo 5 dak. sonra açıyo gözünü mızmızlanıyo
sonunda derin uykuya daldı hemen buraya attım kendimi:10:yorucu günün ardından burada stresimi atıyorum :kkk::kkk:

4 çocukla zor valla senin için iyice zayiflamissndir
Allah yardımcın olsun gece Kac defa uyanıyor senin büyükler kıskanmıyor değil mı
İyi yapmışsın insan kendinede biraz vakit ayırmalı anne duye i hakkı da mı yok CANIM :9:

afiyet şifa olsun tatlım:nazar:inşallah mervem dua ya devam:nazar::nazar:

afiyet şifa olsun tatlım:nazar:inşallah mervem dua ya devam:nazar::nazar:

Sagol vuslatım ah ne dualar ediyorum ne dualar Rabbim kabul buyursun hepsini
Ablam ben çıkıyorum halsizlestim iyice hadi görüşürüz öptüm sen Allah'a emanet ol :16::38:

4 çocukla zor valla senin için iyice zayiflamissndir
Allah yardımcın olsun gece Kac defa uyanıyor senin büyükler kıskanmıyor değil mı
İyi yapmışsın insan kendinede biraz vakit ayırmalı anne duye i hakkı da mı yok CANIM :9:

hiç sorma mervem ya beden yorgunluğundan çok beynim yoruluyor hepsi uyuyunca rahat bi nefes alıyorum eski kgden 5kg fazlayım şuan 8kg vermişim:21:
gece ya 1 kere uyanıyor akşam sekizden sonra uyumuyor 12- 1e kadar geç uyuyunca dörtte falan uyanıyor emziriyorum yine uyuyo
yok canım kıskanma yok çok şükür

Sagol vuslatım ah ne dualar ediyorum ne dualar Rabbim kabul buyursun hepsini
Ablam ben çıkıyorum halsizlestim iyice hadi görüşürüz öptüm sen Allah'a emanet ol :16::38:

amin mervem tamam tatlım görüşürüz sende meleğinde Allah'a emanet olun:nazar:

selam arkadaşlar kusura bakma şimdiden vereceğim rahatsızlık için :9: neysem nerelerdesin sen kız illa sana ulaşmak için peşinemi düşmek lazım :32::19::63: nasılsın canım bulantı miğde yanması falan var sanırım geçmiş olsun üzüyo anlaşılan yiğenim seni e dayancaz artık okadarınada oh maaşallah sıpan 7 haftalık olmuş biran önce büyüsün cinsiyetini öğrenekde kızınsa oğluşuma kertececem :60: bu arada cevabı özelde at bana çok öpüyorum seni

ah kıyamam ağırmı geçiyo seninki :26: bende bulantı yoktu neyseki canım bol ekşi ye miğdeni aç bırakma limon ye ekşili sala türü şelryap ye iyi gelir özelliklede haşlanmış patates iyi geliyor miğdeye :34: sabahları iştahsız oldummu ben az bi sıvıyağla soyup doğrayıp haşldığım baharatlı patates ve bol ekşili patates salatası yidim vallaa :9: pattis gibi çıkarsa oğlum şaşmayacam :60: sonracığıma ekmek at ağzına arada ben bol bol marul ekmek yediğimi hatırlarım bulantıyı kesmek için :1: yanında bi kavanozçubuk ve kraker gibi biiilr bulundur yataktan kalkmadan at ağzına o bulantnı azaltcaktır dediğim gibi bol bol çeşit çeşit ekşlili salata ve patatesli şeyler ye :34:

aman yarebbim ne çok hamile haberi aldım bu aralar bengisu'da hamileymiş oh oh allah bolluk versin beren topikte bebeler çoğalıyo bende ikinciyi yapim bari olursa tabi tekrar tüp yollarına düşmeyelim :37::52::52::52:
bengisu allah kucağına almayı nasip etsin sen baya bi çoşkuluydun :52: şimdi hatırladım seni kırmızı koltuklar sendemi vardı acaba başkasınımı hatırlıyorum :9::9::9:

3kilocum valaha hamileler çoğaldı ofeliyada hamile eee artık senden bekliyoruz kuzum ahmete bir kardeş gelsin:6:

ıyılıık bizdende fıstık...hastayız ailecek bu aralar canım başkada bişey yok ne zaman gelıyn kızzz

Ya aman kuzum dikkat et kendine bu aralar virüs gibi yayılmış zaten bizde burda hasta gibiyiz:)
ben ins yılbaşında orda olcam:))) ben Tr gelmeden bi gun ayarlayalım beren sen ben buluşalım :))

Back
X